Tuesday, April 29, 2014

12 Done.. labeling dalam peti

Assalammualaikum

Done.. tu maknanya dah sudah la kan.. hehe sesuai la dengan tajukkanya kann..kan kan.. 
harituh kan beriya gatal buat teaser kan.. pastu ko senyappp jew.. hahha.. now aku up la 1 entry hasil dari kepoyooan aku teaser tu kan... :p

untuk projek kali ni aku just guna kertas biasa and gagahkan diri g liminit jew..  and pocoz la akan guna tape and gunting..
pastu jadi la cam ni....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



done..bahagian atas.. 



and full view peti aku.. 


#time ni x berapa nak meriah peti ni.. hhahah stok dapor x g beli lagi..

Monday, April 28, 2014

7 My First Tefal. . Hadiah from hubby

Assalammualaikum

Thanks hubby... hehe love u lah.. kekek... love and sayang ketat ketat. .kah kah kah..:p

Hadiah birthday dapat periuk nasi. . Haha. . Ambik ko....nak sangat kan periuk nasi kannn.. so dah dapat..
and faham-faham lah beb.... harus la rajin masak pas ni..siap mantion pasni abg leh rasa macam2 jenis nasik la ekk..

aku...?@#$&&**()()^%^$.. insyaallah abg.. nanti ayg cari resepi best2 ek.. kekke.

Periuk ni..lama dah aku immmm. . Boleh dikatakan setiap kali aku g pasaraya harus aku tengok periuk nasi. tapi bukan la jenama tefal nih.. sebab tak sanggup tengok harga.. jeling2 tu ada la kan.. mula la berangan.. if dapat tefal ni kan besttt...

so.. sabtu.. aku dapat nih...  ahhhhhh... bestt...nak guling2 jer kat mall tu.. hehhe.. 





alhamdulillah..Ehhe.. ni lah my fist tefal. 
periuk serbaguna ni boleh masak bubur, kukus, buat kek dll.. aku imm nak buat kek kat periuk nih nanti.. 

next leh la aku immm nak kumpulkan brand tefal ni lagi.. hheheh..insyaallah.. nak cari pan ker periuk ker.. 

notakakitangan: periuk lama just utk 2 org makan jew, yg ni leh masak banyak ckit ,if family datang..so x yah masak 2 ,3kali.. mood lalalala...

Thursday, April 24, 2014

4 Hari tua untuk aku

Assalammualaikum..

hehhe.. yup.. ni la harinya.. huhuhu

dah masuk 30an. dah tua dah beb.. tapi aku baca kat majalah kalo x salah.. orang perempuan ni bila dan umur 30an and keatas time tu la dia makin cantik. berseri. manis, matang.. live begin at 30th.... :p kuang kuang kuang... mesti muntah hijau korang baca kan...

ahhh tak kisah.. nak jugak puji diri sendiri.. (tong sampah dah ada kat sebelah ni, )

hadiah dari hubby.. x tau lagi.. tapi semalam dapat kek jew..ok lah kan.. if korang rasa nak bagi hadiah kat aku.. email jer, nanti aku reply alamat rumah ..  kah kah kah.. (bajet retis sangat kan ko yana) lalalla

harapan aku tak banyak ckit jew..(wah macam naik pentas ambik anugerah jew)

Diberikan kesihatan yang baik, dimurah rezeki dan dipermudahkan segala urusan dalam menjalani kehidupan sebagai pekerja, isteri dan Mua.tak lupa jugak anak yang baik kepada mak ayah aku + mak mertua aku.. huhu... .aminn...

and sapa lagi yang sama birthday dengan aku.. welcome to 30th.. hehhe

#dah tua

Daisypath Happy Birthday tickers

Tuesday, April 22, 2014

6 Reward diri untuk custumer + nasib tukang makeup

Assalammualaikum

Tajuk panjang.. saja nak bebel panjang harini...(isu ini tiada kaitan yg hidup ataupun mati. kalo terasa diri, muhasabah diri jew.. ok ayat sentap ckit)

Yup.. sesekali berbelanja besar untuk customer aku.. peh pengsan jugak nak bayar.. haha

so pas makeup custumer dekat sungai ramal kajang. Hubby ajak g midvalley.. hehe bagai orang ngantuk di sorong bantal la. .aku memang suka window shopping ni.. hehe

Dalam keta bajet nak masuk semua2 ni.. hehhe

  • MAC kaunter
  • Shu uemura Kaunter
  • Ingot Kaunter
  • Nar kaunter and wajib masuk Daiso...  Haha. .

So last aku masuk Shu uemura and inglot jew. Nak cari eyeshadow yg aku nak tu, tapi  x de stok lagi.. lambat benor nak masuk stok.. dah berapa kali g pun x der jugak...

. ..and masuk plak Shu uemura. . And hasil tangkapan

all this... hohooh... kebanyakkan nya nak tambah 2 3 item yang dah nak abis...and gatal mata g beli plak lipstik.. and foundation baru

pehhh..memang cantik la lipstik aku beli ni.. semua untuk costumer aku.. dah try dah.. yg penting long lasting..opps gambar x der.. nanti aku up cerita lain pasal lipstik ni.. 


and total untuk semua nih...  RM835.00
haaa. ambik ko... nak pengsan membayar..

tapi ni semua  untuk custumer, harus la bg yang terbaik and kualiti.. and yang pastinya korang or bakal custumer tu kena la paham kenapa aku as mua + mua2 lain cas mahal2 kat korang..

Aku, tukang makeup pakai yang imination jew..

opps.. tak mahal sangat kot.. Kat KL aku rasa ni harga yg paling berpatutan..kalo korang tanya price kat makeup artis celebrity lagi mahal kot. mau cecah ribu.

and jangan plak yang tanya.. 
  1. ermm sis saya nak makeup nipis jew and natural jew.. harga sama jugak ker?
  2. kalo nak trial makeup harga sama jugak ker?
  3. Naper sis makeup model lagi cantik dari makeup pengantin ?
  4. and yang paling pelik.. sis saya nak sis makeup saya jadi macam artis nih.. ?

Pehhhh... tak tahan aku.. menjawab persoalan pertama and seterusnya

  1. ermm.. iff korang request la macam mana makeup pun.. aku tetap guna bahan makeup yang sama.. berus yang sama. tukang makeup yg sama yg kena tahan berdiri yg lama..and masa aku yang kena tunggu korang yang baru siap mandi. yang baru nak gerak dr rumah and bla222 
  2. yer.. trial ke tak, harga sama jew aku cas.. and berkait rapat dengan jawapan pertama
  3. haa.. paling tak tahan ayat nih.. ermm.. harus la diorang model and konfident lavel diorang tinggi nak naik pentas ok.. . aku makeup macam mana pun diorang redha jew..biar mua tu bebas makeup kat muka diorang.. tu la namaya mua mengekpirasikan  seni. :p (peh ayat) . tapi if pengantin sendiri tak yakin dengan diri sendiri  + mua yg dia pilih..macam mana.. ,mua nak makeup pun jadi takut..ada tu tiap2 hari and minggu tanya..sis nak makeup macam nih..and bla22..and siap kutuk mua lain lagi.. (pehhh tension, baik cansel terus pelanggan macam ni, rasanya aku pun dah kena kutuk jugak ni)
  4. ermm memang tak r.. mustahil aku leh makeup korang bertukar jadk artis.. aku tukang makeup ok.. bukan tukang pembedahan plastik.. hehhe

ok dah aku membebel pasal tu.. aku pun still belajar lagi.. banyak yg perlu dipelajari..and harus jugak terima kritikan and pandangan pelanggan utk tingkatkan mutu makeup.tak der la pulak aku kata ,aku makeup dah cantik dah..and aku nih x leh terima pendapat or kritikan kann...kalo aku the best dah lama menang competition hheh... ok ok... dahh.. 


disebabkan aku beli agak banyak.. hheheh so pihak shu bagi kat aku free gift ni



ermm.. ok jew .. harus diterima dengan hati yg terbuka keke


nota kaki :- aku insan biasa.. hehe sesekali bebel kat blog sendiri tenang rasa hati..xoxo

Saturday, April 19, 2014

0 Tukar paip sebab tak der air. . Hehhe

Assalammualaikum

Ni minggu lepas punya cerita.. aku biasa lah. . Cerita dah basi baru nak upload.. hehe.. 
Disebabkan kes aku balik kerja and nak takung air pastu tak der air tu , maka kita orang baru gigih kan diri untuk beli kepala paip. Tu pun setelah beberapa tambah baik dah dibuat. Hasil non hodo. .
Kepala paip lama ni aku angkut dr rumah sewa.. so..bajet nak jimat lah kononnya pakai jek. . Tapi time tu x der masalah air..so redha kan diri utk guna jew..

cer korang tengok betul2... tu jew air yg kuar dr tangki.. walaupun air dlm tangki tu penuh jew.. 

sila abaikan warna paip tu. Sejak tak berapa ada air ni. X berapa nak boleh buat pembersihan sangat kena jimat. Haha serius aku x der lah nak tunjuk yg cantik jew.. yg hancus pun kena la tunjuk..X hepokrit gituh.. :p

Pastu baru tukar kepada ini
v

v

v

v

v

v

v


haha... nampak baru dan bersih ..and suci murni. cer tunggu sebulan 2.. hahah

yg pastinya air pun laju..

ok. Xoxo...

Friday, April 18, 2014

5 Plan untuk minggu ni..labelling bahan dalam peti

Assalammualaikum..

Plan or check list aku untuk minggu ni..

settlekan label untuk peti sejuk aku.. hahah.. simple jew.. sebab ramai dah pun orang  buat aku baru buat.. tu pun sebab nak upgred sistem labelling yg lama ke pada yang baru.. hehehhe...

dengan kopoyaan aku yang tinggi... hahhaha.. aku lukis dulu plan dalm peti.. mana la tau ko2 tertinggal part2 yg penting..


bahagian atas sekali tu frozen itemm.. ayam daging ikan.. dll... 
second yang aku bulatkan merah titik tu saja kosongkan sebab nak letak makanan yg x abis .. hehhe simpan dulu tepi tu..


and tranferkan dlm komputer.. pakai word jew.. 

hasil.. hehhe... teaser jew dulu...






Wednesday, April 16, 2014

2 Darurat- serangan pijat

Assalammualaikum..

Kes darurat kitaorang laki bini.. ermm darurat la jugak.. mana tak nya 2 tangki air yang kitaorang simpan tu abis macam tu jew. aku suspek ni kes tak tutup paip.tak aku yang lupa tutup or laki aku yang lupa.. heheh

dah la kena catu air kan. balik kerja nak la buka paib air tangki tu nak bubuh dalam tong. sekali buka.. wahhhhhhhh air tak der.. padahal kalo 2 tangki tu dah cukup dah untuk kitaorang laki bini..

makanya.. call cik abg.. suruh dia mandi siap2 kat opis.. and air dalam tong tu untuk aku malam ni and untuk kitaorang laki bini nak g kerja esoknya

.. nasib baikla harini dah ada air. boleh la takung semula.. aku suruh belikan jugak air botol sebab nak ambik air sembahyang pun dah x der nih...

selain masalah air tu, aku ada lagi 1 masalah ... net help dari korang semua.. plazezzzzzzzzzzzzzzzz

kenal kan pijat.. kalo x kenal silalah google... ermmm pijat dah serang kitaorang 1 minggu lepas... aku agak2 jer lah.. after laki buat bekam... ermm .. kaitannya x der tapi ada kaitan..

laki aku minta tolong kawan dia bekamkan dia.. so buat kat rumah jew... aku dengan kompiden sebelum kes bekam tuh.. masalah nyamuk sahaja kat umah kitaorang.. tapi boleh handel kalo pakai ubat nyamuk..

now.. setelah kes bekam tu.. mula la badan gatal2.. mula2 x tau punca...ingat cik ngamuk jew.. so buat x tahu... tapi lama2 ermm gatal kat kaki dah makin hari makin parah plak..

tu pun sebab aku dapat tangkap sekor pijat ni merayap kat kaki aku .. sempat penyet. bg tau laki aku
.. abg umah kita dah ada pijat.. macam mana ni..


puas pk.. mana datangnya.. ermm teringat ada kitaorang keluarkan toto lama.. untuk lapik buat bekam tu.. mungkin la pijat ada dalm tuh.. mungkin ekk.. or mungkin ada orang bawak masuk umah..

now..tengah cari ubat untuk halau pijat kat rumah.. wahhhhhhhhhh cedih....ermm umah dah aku vakumkan and mop dah. tapi selagi x buang rumah pijat tu..makin masalah aku x kan selesai... huhuh

misi minggu nih.. buat 5S stor.. mungkin ia bersembunyi disana.. dan semua tempat..kena 5S.. dah nampak dah tapi kebizian aku untuk minggu ni.. buat after makeup kat shahalam.. ermm

pijat ni kalo dah gigit gatalnya ... pehh.. x tahan... kita akan garu and garu and garu...

Thursday, April 10, 2014

2 Whatapp Family group

Assalammualaikum

Korang ada whatapps tak.. aku rasa zaman sekarang hampir mejoriti ada whatapss.. paling co'kya pun kompom ada tepon nyer.. hehhe..

Nak flashback dulu

Tepon pertama aku.. op coz.. tiga tiga sekupang (3310) aku beli time aku dok blajar kat kolej  hehhe.. beli hasil dr duit PTPK. motip beli time tuh aku memang suka gajet and suka la beli..+ mudah terpengaruh dengan kawan2 hahha (opss.. kawan aku x salah aku yg bersalah)

balik kampung. ayah dapat tau. aku kena ceramah.. kuang kuang kuang.. cian kat aku..cian jugak kat mak aku nangis sebab aku ( huhuhu :'(... hamponnnn makk... sop sop sop

Dulu tepon 3310 tu mahal la jugak 300 kot x salah. Ke lebih eh.. entah x ingat..(rm300 tu kira dah besar amountnya).. siap ada simkad and ada RM50 dalam tepon tuh.. tak ingat sangat la tapi macam tuh lah.. 

pastu bermulah lah episod semua ada tepon and semua akan tukar casing tepon tu hampir setiap minggu..

Lepastu ada plak amalam tepon 3 saat.. letak hahah ok tu dulu yer. dulu2 nyer kisah..

Yang aku nak cerita ni bukan pasal tepon pertama aku tu, hhehhe ni aku nak khaborkan whatapps group.. ermm adik aku yang create kan minggu lepas.. motip dia create dia kata, semua orang ada whatapps group family. kita jew tak der. so aku buat untuk family kita.. tu lah ayat dia.. ermm hampun...

ermm layankan jew.. adik ku.. hahha.. kita orang 3 beradik jew yang ada aplikasi ni.. mak ayah kompom la x der kan.. adik aku invite kakak kakak dia nih, macam kakak dia lagi sorang tuh layan jew benda2 cam nih.. 

ermm alih alih aku dgn adik aku jew lah yg berwhattapps..akhirnya..

baik aku chat terus jew dengan adik aku..so korang rasa.. hahha.. family group yang x bermakna kalo stakat 2 orng jew nak chatt..hehhe..

korang plak cam mana?


Wednesday, April 9, 2014

12 { Projek d.i.y } tool box

Assalammualaikum

Cer teka.. cer teka.. hhehe 
Ok x yah nak berteka la sangat ekk. tak der per pun.. ni sebenarnya magnet whiteboard button. Ala magnet yang selalu banyak jew kat kedai buku tu untuk tampal2 kat whiteboard tu..

sebetulnya, puas fikir, mana nak cari magnet.. yang dok dalam bayangan aku magnet nih just ada kat radio rosak..buka semua isiperut pasti akan jumpa magnet. maafkan diri sendiri jek sebab.sel sel otak aku tak bersambung.. arghhhhhhhhhh...

Tapi semalam.. aku sembang2 kosong dengan kawan2 opis. Saje jew tanya mana nak cari magnet.. sorang suruh cari kat kedai basikal.kedai hardware..ahh diorang saja jew nak kenakan aku..

sembang sembang kosong tu, sorang kata pakai jer lah magnet button ni.. kecik jew aku tengok.. aku nak yg besar punya

Apa yg aku buat.. Aku g bilik bos aku.. tengok and test magnet nih.. besar ke kecik sesuai x dgn apa yg aku nak.. hhahha macam sesuai jew if aku camtumkan diorang bersama..

.. bos saya ambik semua leh.. bos tak pakai kan kan kan...lalala...


So korek and kuarkan magnet dr dlam case dia..

clearkan gam/ double sided tape pd magnet  magnet.

cantum kan magnet tadi and masukkan dlm bekas jarum.. 

hahha.. lepas nih jarum x mudah bercampur2 dgn yg lain. + senang nak ambik time nak guna + senang nak sedut if jarum jatuh.. hehehe

idea asal. Mak aku.. dia guna magnet untuk kumpulkan jarum peniti .. tukang jahit kompom banyak nak pakai jarum kan..

so..aku upgred dari sistem lama yang aku pernah up dulu kat sini.. sebab tak berapa berjaya sistem tu aku tukar lagi sampai puas hati.. heheh


Tuesday, April 8, 2014

4 Aku mulakan dgn ni dulu.. hehhe

Assalammualaikum..

Yup.. sebab nak masuk ga fizah , cabaran kali ni ,  family area..

harus di ingat family area aku adalah ruang tamu aku.. and ruang tamu aku adalah family area aku.. haha.. 2 in in 1gitu... :p

aku mulakan dengan pic ni jew dulu yer.. mana la tau hadiah yang best tu jadik milik mutlak aku..  ( izinkan aku berangan jab) lallaa

Tak tau nak bagi tau cam mana..sebab mood nak kemas2 tak ke arah kemas area ni sejak 2 menja ni..
lagipun sebab x der banyak perubahan sangat , since aku pernah buat susunatur lama dulu kat entry ni. cumanya rasa macam nak tukar langsir baru untuk raya nanti.. kekek.. (ok aku berangan jew ni, tak salah kan sebab x kena bayar pun)

Namun.. hahha.. (peh ada namun disitu ek).. aku tengah fikir pokok area nih dah jadi macam nih.. solution nya aku kena cari bunga baru untuk area ni.. ingat nak carik orkit jew. Tapi x tau bila..

Yg aku just buat sekarang ni adalah.. kemas kotak2 bawah ni..hehe..

2 kotak comel kat bawah tu.. and dengan macam2 benda yag aku sendirik yang letak kononnya kejab jew. nak parking kat situ..


yang ada dalam kotak tu just tepon and charge lama.. dalam kekonfiusan nak buang sayang, nak guna memang x la.. rosakk kan.. aku tak pasti lagi berapa lama barang2 ni aku akan simpan. motip penyimpanan pun x tau.. hahha.. 

now 2 kotak ni.. aku tranfer ke kotak putih nih.. jadi la macam nih...

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v


ok tak.. ok la kan.. aku perlukan cadangan lain..if korang ada cadangan besh besh..


Monday, April 7, 2014

2 Makeup job diary-

Assalammualaikum..

Alhamdulillah.. settle job makeup untuk jumaat and sabtu.. hehhe.. biarpun malam tuh tak berapa lena nak tidur..  kekek  (hahah memang tak berapa nak lena sebab aku nak kena drive sorang2)
tapi semalam aku berjaya dengan jayanya..  kena reward diri sendiri nih..kekek walaupun berpusing2..

yang bagusnya sekarang ialah, kita leh share location jew, dah leh detect lokasi.so senang untuk org macam aku nih yang selalu masuk keta tak sampai 5 minit dah tido.. hambik ko now kena hadap sorang diri.. padan muka aku..

sejujurnya.. aku pernah g sekali putrajaya.. aku drive sendiri. tapi kemudahan gps aku tak pakai lagi.. aku mintak tolong member opis rekey jalan sehari sebelum..so aku hafal jew jalan tuh..siap lukis map.. tapii tu dulu la.. mula2 berjinak dalam profesyen makeup2 nih..

sekarang, ok lah ckit..tapi sesat tu kira kamus wajib aku la.. hehheh (janji jumpa sudah)

so hasil makeup semalam.. baju kuning untuk majlis nikah.. simple jer makeup and nak nampak swett and x over..
alhamdulillah paten suka.. majlis sepatutnya start lepas asar.. tapi esoknya aku dapat tau, tok imam datang lewat. kul 6.30 baru akad nikah.. so makeup aku ni bertahan sampai abis majlis.. kul 4 siap makeup kul 6.30 baru stat majlis. nasib baik makeup tahan..hhuhu

and majlis sanding pada esok harinya.. lokasi kat dewan plak.. persint 16.belakang alamanda.. hahha.. .. makeup sedikit havy pada mata sebab nak fokus bahagian mata.. yang havynya just bulu mata jew.. pakai yang lebat ckit.. bagi galak ckit matanya.. 

terasa diri begitu dihargai as mua untuk sis ni (hehe macam iklan loreal plak). bila hasil kerja  dipuji and token pun bg lebih.. alhamdulillah rezeki..layanan dr keluarga pengantin + pengantin wahh... best2.. letih berdiri berbaloi orang kata...makan pun sedap.. kekke..

aku..hahha biasa la datang ikut jalan lain.. balik ikut jalan lain. map yang bawak.. so aku ikut jew..alhamdulillah sampai umah gak.. huhuu

pic makeup baru dah update ckit2.. ada yang dah update and ada yang belum.. moh la visit blog aku http://yanamakeuptouch.blogspot.com..untuk sebarang tempahan makeup leh call 019-3170424 (heheh iklan jab yer.. )






Friday, April 4, 2014

4 alone..

Bulan april.. bulan-bulan yang agak kebizian

hehehehe.. alhamdulillah... sepanjang bulan 3 and 4 nih.. rezeki dalam makeup2 nih bertambah.. jadual sabtu ahad jew dah penuh..yang nak makeup add on pun ada.. tapi seperti biasa lah aku hanya buat job sabtu and ahad. kalo hari biasa kul 5.30 keatas baru aku ambik job..

since , laki aku dok kampung. agak lama dikampung, aku.. kena fikirkan job2 yang dah dibooking macam mana aku nak g sendiri... nak nangis jew rasa.. huhuhu.. selalu aku kemana2 dengan laki aku jew.. hhuhu.. cian kat diri sendiri.. boleh jew drive sendiri tapi dekat2 kajang boleh la.. tapi aku penakut ckit nak drive sorang2 waimah ke kajang jew pun.. hidup aku g kerja balik kerja ukm jew....

wahhhhhhhh.... kena cari self confident ni...

arinih and esok kat putrajaya.. dekat jew tu. tapi x pernah g sorang2 kerumah yg x dikenali.. wahhh
ahad plak.. kajang.. pun sama..minggu depan shahalam.. lagi gilo aku,  makanya arinih sibuk download semua aplikasi map.. hope dpt bantu aku.. and sibuk jugak tanya kawan2 jalan paling selamat nak sampai.. hhehe ( pehhh hancur betul hidup ko yer yana, patah kaki bila laki tak der)

aku.. seperti biasa anak rantauan yg tak der kawan. yes.. aku memang kekurangan kawan.. kawan aku hanya laki aku .. kawan2 opis ada lah. tapi semua dah ada komitment masing2..kannnnnn.. x kan nak temankan aku sepanjang masa... cedih2...

so mulai saat ini dan ketika ini, wajib berdikari, kena pandai2 bawak diri kemana pun..stanby untuk diri sendiri.. nasib baik sempat belajar keta 3 tahun lepas.. kalo tak,  lagi x leh kemana mana.dok umah jew..

so biar gambar pakcik google nih la yang berbicara.. hope perjalanan aku untuk minggu2 nih berjalan lancar.. amin- perasaan nervous :'(



6 Roll -N - Go Cosmetic beg..


Assalammualaikum

Salam pagi jumaat.. jumaat yang indah.. hehehhehe (poyo la ko yana..) 

Beg ni ,aku beli online .. kenalan geng- geng mua..dia tak jual pun tapi just belikan untuk aku.. hahah.. aku pernah jew tengok kat group mua .. ada pos benda nih.. tapi x tau naper aku x beli.. kekke 

2minggu lepas, rakan mua aku LK pakai.. perhh best and nampak senang... so aku tanya and nak beli jugak.. hahah tak kira nak jugak... so thanks to alkazam belikan untuk i yer..   


ni .. jew.. kena beli 3 pcs RM130.00 termasuk postage.. tolong belikan kat aku.. sebab dia tak jual.. bagus tul rakan2 mua aku nih.. hehhe

kalo dah bukak, just macam ni jew.. ada 4 slot.. yang clear.. so senang nampak barang.. 

so aku dengan rakusnya.. semalam.. heheh buat susunatur baru untuk item2 nih... 
so lebih senang and praktical time nak guna..  and boleh jugak kurangkan  kesesakan dalam beg makeup.. 

now...  hehhe..

arinih baru nak ngetes ke' best' an, Rool-N-Go makeup beg nih..  ada lagi 2 pcs.. tak tahu nak guna ke tak.simpan jew lah..for now




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close