Friday, April 24, 2015

4 Selamat hari lahir untuk diri sendiri..

Surprise from hubby

erm kek tu macam dah leh agak dah la kannnnnnz..
semua org dapat kot... :p 

12.00 mlm gerak aku bangun tido..
dgn mamai2 aku bangun..
just nak say  'happy birthday sayang' 

siap mainkan lagu kat tepon dia..

haha.. kali nih.. dah upgred.. siap ada mp3.. :p

ala kami 2 org jew pun..

tq sayang sebab sediakan semua nih..
sempoi jew.. (opps jiwang plak)

ni kek aku..
secret bak ang..
dengan sebatang lilin ....

ok la. mahal jugak kek nih tau..




abg beli 2 kotak seorang sekotak..
rare habis ni.. :p


and tq jugak dengan hadiahnya


ni just kenangan untuk tahun nih..tahun 2015
tahun- tahun  depan mungkin lain plak caranya.. 
mana tahukan.. kekek

and time aku tulis ni pun bukan nak harapkan orang wish birthday kat aku pun
aku tau tu.. 

cukuplah en.suami aku dah wish kat aku.. dah besar maknanya tu..hehe



Thursday, April 23, 2015

2 Birthday Girl and Boy

hehe..
Birthday kan...

hahah.. selalu aku akan ucap kat orang selamat menyambut hari tua mendatang.. hehhe
suka sangat menyakat kawan-kawan opis dengan perkataan tua tuh..
bajet diri sendiri tuh mudeeeeeeeee je. kekkkeke

sob sob sob... esok birthday diri sendiri.. wahhhhhh

dah tambah usianya

dah makin comel pun aku nih..

lawa tak payah cakap la..

hahaha.. sila lah muntah hijau yer...kekek

ermm minggu lepas dapat voucer from meiko..
leh shoping kat situ dengan potongan harga bla bla bla...

zalora pun ada bg
so niat hati nak belikan hadiah untuk hubby jew..

birthday dia lagi 2 minggu..
kami kongsi hari yang sama..

if aku punya bestday jatuh ari jumaat.. en. hubby pun sama gak..
tiap2 tahun macam tu la.. hhehe
hebat tak.. :p

so .. apa yang aku nak bagi yer..
tak tahu nak bg per.. macam susah jew nak pilih..

huwaaaaaaaahhhhh.. apa nak bg nih...
korang selalu bagi apa.. yer

1 Dekorasi Kain di jemuran... heheh

ermm macam mana nak mula ekk..
hahah... sesekali jew  up entry ni...
tu yang tak dak idea..

tapi memandangkan fill aku arinih terasa nak update 
makanya aku up la enrty ni..
hhehe.. semalam punya cerita..

balik kerja and kain baju yg aku sidai dah lencun kena ujan...


tapi ni kira situasi biasa bila time ujan.. hahha
pagi jemur dengan harapan cerah sampai ke patang...

umah flat..

ni jew lah situasi nyer bila menjemur baju..
memang tak cantik and tak kemas bila macam nih..
mata pun sakit jugak tengok

kalo angin kuat mau nya aku turun kutip kain baju..
tak pun sedar-sedar  nak g kerja kain baju dok kat bawah dah..
wahhh sadis okeh...
tapi i dah biasa dah .. situasi biasa jew nih.

tapi... tu lah.. angan-angan nak tukar awning baru and gill tak tercapai lagi
masalah kewangan besar telah berlaku.. haha
bukan rezeki lagi gamaknya...
semua perancangan yang melibatkan duit..terpaksa ditangguhkan..

rancangan TTC aku pun terpaksa ditangguhkan jugak
sebab jugak melibatkan duit.. hehe
dah redho dah sebenarnya..
kalo ada rezeki ada lah..
if tak dew.. aku redho jew dengan masa depan aku..

allah dah rancangkan terbaik dah untuk aku
aku jew lah..
kena kuatkan semangat..
walaupun kengkadang hilang semangat jugak sebenarnya...

cemburu ada la ckit..
tapi nak buat macam mana.. takat ni jew rezeki aku..
usaha takat yang mampu jew lah.. now..
honeymoon dulu selagi boleh..


hehe.. ok dah melalut sudah.... ok da...




Friday, April 3, 2015

0 d.i.y -hasil seni dekorasi hantaran 2010

tajuk.. hahha.. diy la sangat kan..

godek2 gambar lama.. tetiba nampak hasil seni sendiri .. ermm..

harus simpan dlm blog ni..
dengan harapan dlam h.disk boleh diclearkan...:P

kenangan aku nih..
bersengkang mata.. tido kul 12.00 tiap2 malam.. 
siapkan gift lagi.. buat reben.. bla.. bla.. bla... pehhhhhhhhh...

hantaran dari pihak aku.. and hantaran dari pihak lelaki... dua-dua aku buat...
hahha..
gigih... dan sangatlah gigih ++++ time tuh,,,,

senang sangat tunang aku tu time nih.. :p
hantaran aku dah buat.. just bwk diri jew.. ishh ishhh ihssss....

macam aku sorang yang hegeh2 nak kawin ni.... grrrrrrrr

opsss..

tema warna biru dr pihak aku.. 
7 berbalas 9 dulang..
tema.. biru sweet sweet gituh.. kekke

korang plak ...
diy jugak ker?hehe.. jimat kann.. :p

haha.. tetiba berangan plak...  :p











adik lum kawin.. 
angan2 kakaknya ni.. nak diy hantaran untuk adik sendiri plak..
makeup sah sah aku sponsor kan... heheh

psttt:- aku tau ang baca blog aku ni kanzz... so berbahagialah sebab aku dah cadang nak sponsor makeup and hantaran je...upah gubah hantaran mahal sekarang tau... hhe... smileeeeeeeeess


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close