Friday, January 13, 2017

4 #rumahAzamYana :: Sinki 1 atau 2 mana lagi ok?



Saje  nak tanya pendapat.. kot kot la korang ada pendapat yang best ...
and pengalaman korang sendiri guna sinki yang 1 bowl and 2 bowl nih..

bila kena kat diri sendiri memilih jadi bleee plak... heheh


mana lagi ok ekk korang?
sinki 1 bowl atau sinki 2 bowl ...

kalo 3 aku tak minat sangat... hehhe

ermm.. kalau 1 sink aku prefer yg besar punya..
sama tak kalo guna 1 bowl and 2 bowl tu...

ahhh.. susah la nak terang... mana lagi praktikal
sekarang nih aku dok nampak if 1 sinki yg besar.. (sederhana la kan)
senang nak basuh pinggan/ bebas and luas.. kot jew la..
tapi if nak sejatkan pinggan mana aku nak letak..

sekarang nih aku tak dapat bayangan praktik tak sinki 1 bowl tu
sebab sekarang guna yg 2 tu.. sebelah tu aku buat sejat pinggan mangkuk. jew..


arituh dah survey dah..
ada buat sale..
tapi masih tak buat keputusan..
lama-lama dok fikir sakit kepala plak hahah...




heheh... so lebih kurang macam ni la.. ok tak u all









Monday, January 9, 2017

1 Selamat Tahun Baru



assalammualaikum.. hhehe

dah dekat masuk minggu ke-2 tahun baru.. 
aku baru nak up status selamat tahun baru 

welcome 2017... tak apa-apa sangat aku nak bebel ni.. 
just nak say happy new year 2017 untuk semua pembaca blog LMY ni... and selamat datang kepada pembaca baru... (ehh.. ada pembaca baru ker :P)



bye-bye
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close