Wednesday, March 15, 2017

1 March 2017

Lamanya tak bersiaran..
last update january tau.. now march dah pun
lama sangat tu..

Kami ada ja we.. 
cuma tu lah mood nak menaib ke laut..
now.. kami cuba curik masa la kejab
kami rindu kat hampa semua

hahha...
kira ok la kan..
kami now still buat makeup -makeup lagi 
tapi tambah lagi dengan online beauty bisnes
dulu banyak jual off line je.. now 
kami nak upgred and tak nak sembunyikan muka lagi dah..

share banyak-banyak dalam FB IG

nanti kami bg tau hampa na.. kami buat ig untuk beauty produk..
produk bukan kami punya tapi tolong jual ja.. hahha

boleh la kan..
so stay tune.. 
kami bg tau bila semua dah ready.. hahha

kengkonon sangat kan..





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close