Monday, April 3, 2017

0 Day9 dan seterusnya : Projek Renovate Dapur

untuk hari ke-9 (31.03.2017)

tu tak banyak berubah..

sebab lebih kepada buat kerja mecantikkan permukaan dinding

diorang skim dinding tu supaya rata.. perasan tak yang warna putih tu..hehhe



dan hari sabtu ahad aku cutikan jew.. aku nak rehat dirumah jew.. hahah.ehhhhhh tak aku g kelas makeup lagi.. hehhehe



Day ke-10 (4.04.2017)

Isnin...
jangan kan kata aku malas nak bangun g kerja...
sapa-sapa pun malas kalo isnin blues datang tu..
tambah-tambah hujan bukan main lebat lagi..

bercinta la...
and aku g kerja macam biasa jew la..
pekerja contoh kanz.. heheh

and kul 9.00 macam tu dapat masej dari tukang
tak dapat datang kerja...
Hujan.. ...  so cuti la lagi sekali..



Day ke-11 (5.04.2017)

siapkan lantai yang masih berbaki


and aku dapat masej dari tukang
tanya kedudukan mesin macam mana.. nak disamakan lantai atau dibiarkan kosong...
so sambung esoknnya..




Friday, March 31, 2017

0 Day8 : Projek Renovate Dapur

aku sambung balik cerita pasal perjalanan projek renovate dapur aku tu ekk...

Day 8 (30.03.2017)

aku dapat masej dari tukang..
tanya kedudukan sinki
aku nak besar sebelah kiri..yang kecik tu sebelah kanan

berbalas la masej 2 3 keping untuk hari tu

so harini diorang pasang sinki and tile kat table top


dalam proses pasang sinki and tile table top


masa aku balik  umah .. keadaan table top pun dah nampak rupa dan
and lantai table top pun dah mula di tile kan

dah nak siap dah pun... hhehe

Thursday, March 30, 2017

0 Day7 : Projek Renovate Dapur (part 2)

Day 7 (29.03.2017)

ada part 2 ekk.. hehhe

pas dari hantarkan sink .. (aku skip la ek apa yg aku buat kat kedai sinki tu )
balik kerja aku tengok ada la perubahan

now.. rangka tadi akhirnya dah dibubuh simen
dah nampak dah bayang-bayang table top hehhe

rupa terkini :p



hahah nampak kan.. kan.. kan..

ni past balik kerja.. aku tengok diorang dah pasangkan frame sliding
and table top pun dah ada semen dah.. hehhe



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close