Wednesday, March 15, 2017

1 March 2017

Lamanya tak bersiaran..
last update january tau.. now march dah pun
lama sangat tu..

Kami ada ja we.. 
cuma tu lah mood nak menaib ke laut..
now.. kami cuba curik masa la kejab
kami rindu kat hampa semua

hahha...
kira ok la kan..
kami now still buat makeup -makeup lagi 
tapi tambah lagi dengan online beauty bisnes
dulu banyak jual off line je.. now 
kami nak upgred and tak nak sembunyikan muka lagi dah..

share banyak-banyak dalam FB IG

nanti kami bg tau hampa na.. kami buat ig untuk beauty produk..
produk bukan kami punya tapi tolong jual ja.. hahha

boleh la kan..
so stay tune.. 
kami bg tau bila semua dah ready.. hahha

kengkonon sangat kan..





Friday, January 13, 2017

4 Sinki 1 atau 2 mana lagi ok?



Saje  nak tanya pendapat.. kot kot la korang ada pendapat yang best ...
and pengalaman korang sendiri guna sinki yang 1 bowl and 2 bowl nih..

bila kena kat diri sendiri memilih jadi bleee plak... heheh


mana lagi ok ekk korang?
sinki 1 bowl atau sinki 2 bowl ...

kalo 3 aku tak minat sangat... hehhe

ermm.. kalau 1 sink aku prefer yg besar punya..
sama tak kalo guna 1 bowl and 2 bowl tu...

ahhh.. susah la nak terang... mana lagi praktikal
sekarang nih aku dok nampak if 1 sinki yg besar.. (sederhana la kan)
senang nak basuh pinggan/ bebas and luas.. kot jew la..
tapi if nak sejatkan pinggan mana aku nak letak..

sekarang nih aku tak dapat bayangan praktik tak sinki 1 bowl tu
sebab sekarang guna yg 2 tu.. sebelah tu aku buat sejat pinggan mangkuk. jew..


arituh dah survey dah..
ada buat sale..
tapi masih tak buat keputusan..
lama-lama dok fikir sakit kepala plak hahah...




heheh... so lebih kurang macam ni la.. ok tak u all









Monday, January 9, 2017

1 Selamat Tahun Baru



assalammualaikum.. hhehe

dah dekat masuk minggu ke-2 tahun baru.. 
aku baru nak up status selamat tahun baru 

welcome 2017... tak apa-apa sangat aku nak bebel ni.. 
just nak say happy new year 2017 untuk semua pembaca blog LMY ni... and selamat datang kepada pembaca baru... (ehh.. ada pembaca baru ker :P)



bye-bye
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close