Friday, May 10, 2019

2 #rumahAzamYana: Projek cari lampu untuk rumah aku

Senarai semak projek Make over Master bedroom

kerja mengecat sudah
now kita cari kerja baru hehe

yer cari lampu pulak untuk bilik tidur
tapi sebenarnya untuk kesemua lampu di dalam rumah
yer lampu dah banyak terbakar
so projek mencari lampu bukan hanya untuk master bedroom jer
tapi untuk ruang tamu, bilik tengah dan bilik air

Perancangan memang nak g menshoping kat Puchong Lighting
murah kata orang hehhe
nak mencuba nasib jer

Mengigih google cari lokasi
dan setibanya sampai di destinasi
kedai tutup sempena 1 Mei , hari pekerja. hampa nyerr..
terus rasa nak merajuk dengan diri sendiri
dah la en.suami sibuk memanjang... time ni je lah masa aku ada untuk keluar shoopig dengan dia..
tu pun setelah aku membebel panjang lebar.. huhuhuuh

memandangkan kedai tutup
aku gerak ke Nilai 3 jer
beli je lah lampu kat sini senang malas nak fikir panjang
lagipun kedai ni aku pernah beli lampu untuk ruang dapur
harga boleh tahan la
tak der la mahal sangat
bagi aku berpatuttan

total kos untuk lampu sahaja RM400
ambik ko
macma masuk rumah baru

tapi macam aku bg tau lah lampu kat rumah ni dah banyak ang terbakar
so nak tak nak kena beli and ganti jer



bos besar cekak pinggang nampak

time aku mai sini
orang dah makin ramai

semua nak berlampu raya gamaknya hehe

so far kedai nih aku suka
sebabnya harga tak lah mahal sangat berpatutan (jgn mintak aku compre dengan puchong tu k sebab aku tak pernah sampai sana pun)
kedai nih ada jual barang aksesori bilik air and kitchen kabinet
barang hiasan rasanya dah tak der


kot la tersampai nilai 3 and nak cari lampu boleh je try kedai ni

G HOMEMART SDN BHD 
Kawasan Perindustrian Nilai 3





2 comments:

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close