Monday, March 9, 2015

18 sambungan revolusi botol-botol sos..

hehe..
aku sambung entry pasal kes revolusi botol-botol sos aku yg bertangguh tu..

ramai jew org  yg dah pakai tupperware ni..aku jew lambat 

x ambik tau sangat..(time tu lah)
jenuh gak cari kat katalog malaysia ni.. ada ke tidak...

ooo... kena oder kat sberang rupanya..

so aku nak review ckit..
setelah aku dah test tahap ke'best'an and keefisyenan benda lah nih hehhee...... 

tapi dr sudut pandangan aku la..

orng lain aku x tahu...

setakat ni aku sangat puas hati pakai botol ni.... bestttt.. ooo

aku rasa macam kerja2 urus dapur mkin senang.... hahah

storan pun mudah..
aku rasa la.. dah lebih sebulan lebih kot  aku pakai ... 
aku test untuk semua jenis liquid..
botol sos, sos cili sos tomato sos tiram .. ok sangat. .picit 2 , tak tumpah pun..... 
and x dew dah kulat2 tepi botol..

mayonis and thousands island lagi r.. syok syok. syok...

paling syok aku bubuh kicap cair jugak....
kalo dah kicap cair aku bubuh..
maknanya kicap biasa and kicap pekat tu pun memang dalam botol ni la..

alang alang tu.. aku bubuh jugak susu pekat.. kekek..
baru syok buat air...

waaaa... bestttt..... aku suka..

tahap kepuasan 99.9%..
serius... x tumpah..
x tercabut pun penutup tu..
senang nak picit.
masalah kulat kat botol pun settle..
tak dew dah comot kat tray memasing..
bersih bak angggg... 

hahah..
aku dah leh jadi duta ni.. kekek
aku beli fb..

kat kakak nih.. anugerah ilahi 



banyak x.. 
gagaggaga.... :p

ok meh nak terang ckit..

ok no 1 tu penutup kepada penutup 2..hehhe..
so iff.. la kan..
cover 1 hilang.. cover 2 still ada.. and still leh guna cuma x lawa la...


 and  pentup 2..nampak tak silikon tu.. 
 silikon tu lah yg cover  sos dari tumpah bila dipicit..



barang tupperware yang aku betul2 puas hati bila aku beli..
baru rasa tak membazir beli.. gituewww..agagga

kos ..
8 pcs squeeze me + postage RM157.00
mahal tapi puas hati pakai..

mood lalallala....


18 comments:

  1. label tu yana label sendiri ke?
    cantik dan kemas...
    i like...

    jom follow mayanorhawati.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. maya.. hehhe yup.. buat sendiri jew..
      pakai word and print.. kekke

      Delete
  2. hamboii sampai 8, saya ada dua jer..mmg praktikal botol ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh... ganas kan.. semua jenis sos yana masukkan dalam nih jew..
      senang.. kekke ;p

      Delete
  3. Yana.. Berbalai wpum mahal sbb sgt berkualiti.. Tak mampu nak beli yg ni lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh... tu lah mahal la jugak la..
      tapi asalkan berbalao pejam mata jew lah.. :p

      Delete
  4. pelekat nama tu, klasik sangat.... hehehe.. macam cantik je botol2 ni, macam comel je.. ihik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh... print sendiri yunk.. hehe secantik jugak harganya.. kekekke

      Delete
  5. sis, boleh share apa nama plastik/material yang u guna untuk print label tu? tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh sis.. dulu pernah share dah .. yana guna tranparent stiker.. ada kat sini http://lipstikmerahyana.blogspot.com/2014/03/step-by-step-cam-mana-nak-guna.html

      Delete
  6. Salam sis.. Nak label tu boleh..?
    email saya : nooraiin.husaini@gmail.com

    TQ sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. w.salam sis... dah emailkan dah..
      tq yer sudi baca blog kita.. heheh

      Delete
  7. salam. cntik la label tu sis yana...nk copy jgk leh x? email chik_hanim84@yahoo.com tq sis..

    ReplyDelete
  8. Salam sis Yana. Sy pun berkenan label awk buat. Sy dah cuba buat tapi xcantik & plus xpandai. boleh awak emailkn kat sy jugak x label awk buat. tq so much sis yana. email norish510@gmail.com.

    ReplyDelete
  9. Salam sis.. Nk label tu blh x??
    athirahfauzi@gmail.com

    ReplyDelete
  10. As salam... Nak label tu boleh. �� adeq_01@yahoo.com.my. Tq!

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close