Monday, July 13, 2015

5 Sebelum Raya

13.07.2015 bersamaan 26 Ramadhan 1436

hehe.. dah macam diary dah nih..
siap tulis2 tarikh bagai..

bukan per.. hari nih one again hampir nak  jatuh la jugak air mata nih..
huhuh...
cover sipih-sipih jew nih..
orang opis nampak kang....
tak rock la yana yang ganas nih nangis.. huhuh

walaupun aku ganas tahap rock
tapi hati aku nih ada taman tau..
ada pokok bunga ros. pokok bunga orkit .... resfesia pun ada tau..
besar tuh..

tak per lah bos..
tak der anak nih bukan lah kehendak aku pun..
tak kisah pun duit raya tu nak bagi kat staff yang ada anak tu..
rezeki anak2 diorang la tuh...
tak yah kesian sangatkan aku ni hah..

bos 1 - "kesian awak tiap2 tahun tak dapat apa2"
bos 2 - "kau yana , dapat tak , berapa dapat?
bos 3 - " oo.. tak dak anak lagi..?

heheh.. kawan2 yang masih beraya berdua..
without baby...
korang kentalkan hati masing yer..

time2 macam nih..
soalan-soalan  misterius ni kena ada jawapan mantap..

if orang tanya bila lagi?. and bila lagi ? and berapa tahun dah kawin.?
korang jawab la.. berapa lama dah idup.. ? bila nak mati..? hehe
sebab jawapan pertama bergantung pada jawapan kedua jew..

hehe ... main2 jew..
tak sanggup nak jawab macam tuh.. hehhe

selamat menyambut hari raya . maaf zahir batin..
terlebih terkurang dalam penyampaian yana dalam blog nih.. maaf dari hati..

balik kampung drive la dengan cermat..
kurangkan celok kat line kecemasan yer.. hahah..








5 comments:

  1. kite kena sabar kak yana..
    saya pun kena bersedia untuk sebarang soalan cepu mas musim raya ini.
    harap tak terkurang ajar dengan orang yang bertanya nanti.

    ReplyDelete
  2. Yup, soalan cepumas tu memang misterious. walaupun dijangka tapi tetap tak de jawapan. Smoga de jawapan yg mantap.

    ReplyDelete
  3. paham perasaan awk.. bertabahlah yer...

    ReplyDelete
  4. Memahami..insyallah 1 hari nanti ad rezeki anak.Saya sendiri pun lepas 6 tahun baru dapat sorang.
    Jom singgah blog saya http://intandayani.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close