Thursday, April 18, 2019

2 #RumahAzamYana : On Going master bedroom pulak

Yer

Projek baru on going korang
bilik tidur utama

hehheheh
seperti biasanya rumah aku ni tiap tahun je ada perubahan
bak kata laki aku. baru jer sudah mengecat
kena cat lagi hehehh

konsep dia
asal nak puasa nak raya ada je lah yang nak di makeoverkan lagi :p

sebenarnya plan nak redecorate bilik tidur nih dah lama
cuma masa tak mengizinkan
kewangan pun sama
kekekke

aku plan nak gelapkan semuanya
bila nak masuk tidur tu
rasa macam dok dalam hotel
cozy gituh
hahahha (kuat berangan kan)

aku cuma imagine je dalam kepala aku hebat tak
warna apa yang aku nak
konsep apa yang aku nak
aku angankan jer

so sabtu harituh dah g menapak kat kedai cat

balik jer terus hubby mengecat
kejab je sebenarnya
tup tup dah siap laki aku buat

hahhaha

now projek masih dalam kategori ongoing tak lengkap lagi

next step

1. Cari lampu yang sesuai
    (wajib tukar dah) if korang tengok  lampu bilik tidur aku kompom korang gelak
2. Vinyl floor (nanti aku slow la jadi tak plan ni)
3. Vanity mirror ( macam lambat jer boleh tukar, tapi tak per lah listkan jer dulu)
4. Pokok Hiasan ( ni kat kaison banyak)
5. Katil ( wajib tukar jugak, dah berapa kali paku and skru, orang kata dah tahap nazak sangat dah)

so yang mejor katil jer lah

belanja sikit gambar lama





2 comments:

  1. Woww..x sabar nak tgk hasilnyaa..suka tengokk.hehee

    ReplyDelete
  2. Cepat... tak sabar nak tengok hasilnya..

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close