Wednesday, April 20, 2016

6 Entrance :: Projek Ruang Masuk part 2.. yang tak pernah siap..

sambung
bahagian 2 projek Entrance umah aku nih.. hhehe

after settle jew semua list yang aku senaraikan untuk projek ni
proceed dengan next projek..
pasang lampu ..

hahah.. beli Tross dari ikea..
lampu led aku beli asing. kat kedai lampu yg biasa aku beli




pasang suis 

tengah kemaskan wayar guna casing


suis kitaorang letak kat pintu masuk je.. 
tapi terbalik...dah siap baru perasan.. :p

 nih jew lah viewnya..
so kot la nanti if free ckit and rasa rajin ckit.. casing tu pun aku cat 

so terang dah kawasan nih..

 aku deko dengan pokok -pokok hijau jew setakat nih.. 
low mantenance
ada plan lain.. tapi next2 la kot aku jadi buat .. huhuh



ok tu jew buat masa nih.. 

nak try tanam pokok-pokok yg leh makan .. kot la nak idup ehhe...

6 comments:

  1. cantik sangattttt.
    lawa la yana letak box tu dlm susunan mcm tu.
    nak tirulah hahahha.

    *sobb sobbb bila tahun la abg nizam nk bawak ahkak ke ikea ;(

    ReplyDelete
  2. cantik sangattttt.
    lawa la yana letak box tu dlm susunan mcm tu.
    nak tirulah hahahha.

    *sobb sobbb bila tahun la abg nizam nk bawak ahkak ke ikea ;(

    ReplyDelete
  3. kabinet yang dekat entrance tu rak kasut?
    dekat mana beli?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rak kasut ikea.. TRONES Kabinet kasut/storan

      Delete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close