Monday, March 24, 2014

22 Balang baru stiker baru.. :p

Assalammualaikum

salam pagi isnin.. hehhe.. 
ingat tak teaser arituh.. ala kat sini.. hahha dah ko kenapa yana nak teaser bagai... haha tu namanya rajin bercerita tapi malas nak nak cerita.. hehhe.. makanya kita up teaser jew dulu.... muuaaaahhhhhh...:p

harus korang marah aku ni.. 

minggu lepas punya stiker.. korang kenal stiker ni kan.. aku pernah up entry pasal stiker ni dulu kat sini..lama sudah..

pastu baru-baru nih aku dapat email.. cewahhh dapat email ajer kan ko yana... 

iyer aku dapat email, dr pembaca blog aku.. hehe dia nak stiker sebijik sebijan  macam aku.. hahah sebijik ok.. hehhe.. aku sebenarnya  risau gak r.. stiker aku buat tu sesuai la untuk ukuran balang kat rumah aku.. if aku ambik tempahan aku tak sure balang stiker tu sesuai ke tak kat balang korang.. kang kalo besar sangat nanti x comel plak.. kecik sangat pun x comel jugak.. hehhe... tapi hasil perbincangan ringkas tu.. dah masing2 setuju , so aku prosit jer.. 

lagi pun pemplet tu aku ada simpan lagi.. bajet dah nak buat stiker lagi untuk balang2 lain.. 


hahha .. ni bukan aku punya... ni orang lain punya.. detail barang yang nak di label dah di email kan kat aku.. aku just edit semula pemplet lama jew.. hahha senang. untuk semua ni  3 keping gak r.. transperant stiker diperlukan

double stiker, gunting and poskan.. wahhh rajin kan aku.. siap guntingkan...lagi..if aku  ada terima tempahan lagi x nak guntingkan dah.. wahhh malas... nak gunting sendiri... hehhe :p (bajet macam ada orang nak tempah lagi jew kan)

and alang -alang dah buatkan orang punya. aku tumpang sekaki..
 ni aku nyer.. ckit jew.. khas utk tepung2 aku.. 

siap dengan jayanya semalam.. haha semalam ok.. walaupun guntingnya dari minggu lepas..semalam baru rajin. ckit nak menampal.. 
rasa macam nak beli lagi jew balang nih... ringan sebab plastik tapi nampak macam kaca.. 
bekas kopi and tepung beras x lekatkan lagi.. hehh.. motip... ada la.....


ops... tq kepada pembaca blog aku tu..  jual yer... hehhe..muahhh

22 comments:

  1. Cantiknyaa Yana...kemas jek :)

    ReplyDelete
  2. cantek dan kemas. senang nak cari barang. nak kena buat macam ni jugak.senang laki den nak cari barang

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh betul yank.. en. mudah dia nak carik barang.. kita pun mudah..

      Delete
  3. Sgt practical ni yana. Kemas jer yana buat.

    ReplyDelete
  4. Lama tak kemas kemas....dpt menyapu tangga pun dah bagus. sibuk jek manjang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe bz betul tu yank.. x per slow2

      Delete
  5. mana nak cari transparent plactic tu ek

    ReplyDelete
  6. Slm. Mana nak cari balang cmtu eh,comel.

    ReplyDelete
  7. comelllll....seperti biasa...balang pun comel!! =))

    ReplyDelete
  8. aah kan bekas tu beli kat mana....cantik dan kemas lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yana beli balang tu kat home KK ada banyang saiz

      Delete
  9. cik yana...balang beli mana...semata2 sticker ni jenuh saya menggodeh blog yana dan mencari merata2 sebab saya nak cari yg waterproof xnak kn double 2 kali...anyway, thanks for the idea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe... ok no hal.. kalo waterprof lagi senang..

      Delete
  10. balang beli mana..cantik. plastik ke kaca?

    ReplyDelete
  11. salam sis yana, bole belikan sticker A4 transparent tu x?biase 1 rim dia jual bape ye?? bole email kat sy x??ni email sy sue_4792@yahoo.com. tenkiu...

    ReplyDelete
  12. akak nak beli sticker tu ngan yana.. emel akak axelida@yahoo.com

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close