Monday, January 5, 2015

10 Contoh2 bilik air yg aku bekenan

Haahha..contoh jew nih..

mana la tau dpt buat gini jugak nanti2 .. kekek
angan2 besar, tapi bajet ciput jew.. boleh gituh..

ni antara yg aku bekenan..
ada banyak lagi yg berkenan , banyak sangat...
untuk bilik air rumah flat entahla sesuai ke tak.. 

tapi konon2 la, if dpt renovate bilik air aku tu..
mau nya masuk mandi berangan dok dalam hotel.. 
mandi2 buih kan...mandi air hujan (shower rain) hehhe berangan sangat kannnnnnnnnnnzzzzzzzzzzz..

warna ni.. aku rasa la ekk.. kebanyakkan rumah warna nih..
aku suka sebab kat opis aku pun warna ni gak toilet dia.. best, besar.. 
besar toilet opis aku nih.. sebesar bilik no 2 rumah aku.. pewwwwwwwww...


ni pun lawa nih.. lawa sangat nih..warna2 tanah .. coklat gituh...
ni memang mood hotel habes nih..aku suka suka suka.. :p

ni plak lawa sangat.. nak mandi sayang la plak..

ni pun lawa jugak..warna terang.. and nampak besar.
ermm semua lawa... taip kat pakcik google semua ada..
tapi ni aku tengok kat Houzz.. cantik sangat memang kompom ala2 mat saleh la..hehhe


kalo bilik air rumah flat aku nih.. ada 2 tandas.. 1 toilet and 1 bilik mandi.. so.. ciri2 diatas memang lari habis la..
kalo nak pecahkan dinding tuh.. kena pasang glass partition , memang la luas ckit tapi berebut plak bilik air,tambah2 kalo tetamu datang..

so kata putus.. lawa x semestinya praktical.. untuk umah flat seperti aku.. yg sedia ada pun leh berebut.. hahha.... berebut laki bini la..

rumah korang bilik air mesti macam ni kan.? hehe
warna apa? ada tingkap tak... ? perlu ke tingkap2 tu.. :p



10 comments:

  1. wah... memang lama la masuk bilik air klu gini...

    Jom cuci mata di blog saya "untuk modern mom"

    ReplyDelete
    Replies
    1. keke.. kanzzzz...

      ok thanks ya.. nanti i trjah :)

      Delete
  2. ada tingkap kecil je kat bilik air..warna x menarik coklat ..kalo de bajet nak buat warna kelabu..tp kurun ke berapa x taula.. napa i x suka warna coklat..pasal kalo ader cscing keluar nanti i x nampak..tgerpijak jadi geli.. bukan kata cacing..lipan contohnya.. standard rumah atas tanah ni benda2 gitu akan ada

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheh.. betul jugak tu.. rumah bawah risiko cacing / lipan berkemungkinan... umah flat pun sama jew yunk... kekke
      dalam gambar cantik kan.. kalo umah melayu nih.. x tau lah jadi apa.. hahha

      Delete
  3. cantiknya...best kalau dapat renovate camtu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhee... insyaallah boleh tuh.. sediakan bajet yer yunk..:)

      Delete
  4. Selalu terbyg klu mndi dlm dinding glass tu, ada org intai. Penakut aku ni. Lol..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. seksi habis kalo mandi dlm ni.. x pun tented kan ajew akan.. hhehe :p

      ermm.. ni x yah intai.. free show jew nih. kah kah kah...

      Delete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close