Wednesday, November 30, 2016

2 #sharingilmu :: makeup class under request

heheh.. asssalammualaikumm

lama jugak aku tak menaip nih..
tetiba malas plak.. hehhe
angin nak berblog turun naik jew.. banyak malas dari rajin hehhe

sabtu baru nih
aku just adakan sesi sharing ilmu makeup jew..
on request..

dulu aku buka jugak class.. now.. aku just adakan class if ada request jew...
tapi since dah start balik sesi sharing ilmu
semangat plak nak share ilmu dengan orang yang minat makeup

aku just buat basic makeup jew..
makeup untuk diri sendiri
kenal2 dengan jenis-jenis brush
pemilihan foundation dengan skin kite dan lain-lain la...

pastu, wajib apply kat diri sendiri..
aku guide la sikit-sikit.. yang mana perlu betulkan..
kogsi la sikit tip-tip makeup paling simple.. hehhe..

ok tu jew nak cerita..
if korang nak belajar makeup kenal2 brush, jenis-jenis  fondation ..
boleh jew.. Yana share ilmu mana yang mampu..yang mana tahu
tak dak la pandai sangat.. tapi just berkongsi tu boleh la...
sama-sama cantik gitew...


ni hasil sesi makeup sharing arituh..





before and after
pic before ni aku snap mula2 macam ok la,.. cun jew.. tak dak la aku tengok hasil pas tu.. tetiba nak buat pic before baru perasan pic nih sedikit kuyu matanya...ampun yer 

tapi ok la yer.. kira cantik dah nih.. orangnya pun dah asal cantik kan



we fie skit.. mua yang comot tu.. 

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close