Saturday, January 18, 2014

12 Susun atur dalam beg makeup last part..

Assalammualaikum

hehhe ni last part.. setakat ni lah heheh ..:p ,  ni sambungan cerita dulu.. heheh tak abis lagi.. aku sambung arinih...

dahh.. ko kenapa yana.. arinih baru nak up story.. kekke.. saja.. jewwww boleh kan......
.. dah kalo korang nak tau part2 lain ada  kat sini  if la nak tau kan.. if.... huhu

ok2 bab nih aku kumpulkan semua item yang perlu ada dalam beg makeup aku.. 



  1. Eyelash
  2. Inglot case 1
  3. inglot case 2
  4. tisu basah
  5. foundation case (blue case)
  6. Brush belt
  7. tisu 
  8. random case
  9. tool boox case
haha... banyak tak kak ton.. 9 item jew..small matter...




so area pintu beg aku just letak small item macam latex span,puff, putik kapas,tisu jew.. so ruang yang kosong kat sebelahnya tuh aku letakkan semua clear case.





fist, inglot case 1 (kat bawah sekali).. atas tu aku masukkan plak inglot case 2.. tindan kan ajer..

ruang kosong sebelah tu, aku just letakkan tool box case.. bawah sekali

pastu tindankan plak dengan foundation case and random case.. sebelah menyebelah jer.. 


and terakkan plak.. brush belt.. kekek

done.. dah penuh.. pehh....

full view..gini lah rupanya.. tindankan lagi dengan 2 kotak eyelash.. kekek 


so 2 zipper beg nih just letak

tisu basah and eyelash.. tu jer.. 

sumbat selagi muat kekdahnya.. hahah... jangan sampai terburai dah lah..
so... done kerja2 susunatur dalam beg makeup aku setakat nih.. hope x beranak pinak lah barang2 dalam tu kan.. 

suka sangat beg ni (weeeeeeeeeeeeee) kecewi ckit... huhu :p,  sebab aku leh angkat sorang diri.. x susahkan orang.heheh ...Tapi kannnnn,  sebenarnya berat jugak nih.mau gak patah bahu.. :(

tapi kan pernah sekali tuh photog tanya beg makeup ni jer ker?..hehhe.. aku slamber jer jawab yup nih jer.. malas nak bawak yang berat2..
dah ko naper nak tanya aku bawak beg ni jew.. kalo yang nih jer apa problem nya...dalam hati la..tak kan nak sound depan2 kan...heheh

dalam ati aku.. mungkin photog nih dah biasa snap pic tool box MUA yang macam tukang buat pintu tu.. kot..so bila aku angkut beg nih dah macam x der idea dia nak snap pic.. hahah.. klakar jew.. kena kreatif la bro.. kreatip.. bertindak ikut keadaan.. hahha








12 comments:

  1. Replies
    1. Hehhe... x banyak sangat nih... mua lain lagi banyak..;)

      Delete
  2. Suka. Tambah2 lagi semuanya lut sinar. Senang nak tengok isinya!

    ReplyDelete
  3. salam..hahah ..lawaknyer fotografer tu..dia ingat zaman dolu2..bawak brg make up sebeban..ader yg bawak beg travel luggage tu lagi..heheh

    salam perkenalan dari akak utk yana..minat tengok susunatur Yana..akak pun dah terjebak ngan bab susunatur ni...akak dah add blog Yana dalam bloglist akak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhe...

      thanks .. keke dah terjebak ekk.. bagus2 nanti kongsikan tau.

      Delete
  4. Suka tgok brgn make up byk2..mcm saya bli je pkainya xthu bila..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhe.. ;) pakaila yank. Sayang tau. Lama2 nanti ada expired date gak tau..

      Delete
  5. semakin kemas..rasa nak dimake up pulak oleh puan yana nih ")

    ReplyDelete
  6. Kt mna ya nak cari beg make up ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. yana beli kat midvalley yank.. inglot

      Delete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close