Tuesday, August 11, 2015

28 Deko :: final touch yang ala2 je

ok2.. ni last ni..
last aku cerita pasal ruang nih..
antara banyak2 ruang..
ruang tamu la yang aku suka deko..hehhe

If  aku teaser lagi kang..
merajuk kak Ayu....  kekek  :p

Ruang tamu ni
aku dah settlekan bahagian cat..
story pasal cat tu entry 2 lepas aku ada up..

and aku tukar jugak langsir.. (dah 4 tahun guna)
and lampu jugak.. hehhe (sebab lampu dah terbakar)

rasanya tu jew perubahan aku buat..
so final touch ginih jew..

tak dew la lawa mana
sedap mata aku memandang jew..
meh cuci mata jab...


wall dah cat dengan momento
pokok tu asalnya kat tepi sofa.. aku alihkan kat depan wall jew..

almari tv lama aku letak belakang sofa buat pengadang dari sofa bergerak.. 
pokok bunga gubah sendiri jekkk

ruang ni masih kosong kat dinding..kan 
aku dah ada plan kat ruang tu..
tunggu bos besar free ckit.. nak suruh dia diy jap.. :P

pilihan langsir untuk tahun ni  warna gray/silver..
tahun ni dapat tukar setelah 4 tahun guna langsir yang sama.. hhehe (alhamdulillah rezeki)


ok tu jew kot..
sebabkan aku suka dok dalam lampu ala2 ginih..
so lighting banyak  membantu menaikan ruang tamu nih.. hahah rasanya la.. 

28 comments:

  1. cantik..tenang aja bila malam kan..ruang bersama keluarga

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh terima kasih..
      ruangan lepak kitaorang.. kekke

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  2. cantikkk.. seronok lepak dengan family kat sini.. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tu la ni la tempat lepak..
      sofa sampai pecah2..

      Delete
  3. fuhh..lawanya rumah sis..rajin betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekke.. kengkadang jew rajin sampai...
      ada hari malas jugak.. :p

      Delete
  4. kak yana...

    suka la deko kat sini..
    alaa,, ruang tamu kita hidup segan mati tak mahu..
    tunggu tua dulu baru suami nak cat wall agaknya(peril.....)

    hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe...
      hani.. tak per berzikir jew kat hubby hari2
      lama2 dia terpengaruh la tuh.. hahahha :p

      Delete
  5. bestnay suasana. Lighting, cat dan langsir semua masuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lynd... plan dalam kepala jew pastu try terjemahkan realiti..

      Delete
  6. sayangggggg yana. muahhhhh muahhhhhh hehehe. tido lena la kakyu malam ni, dah takder teaser2 dah hahahha

    cantiknya... kreatip la uols suami isteri... ni eric leong pun takleh carik makan nih. hehehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhhahah... klakar kak ayu ni..
      khas entry buat kak ayu ni.. kekek

      Delete
  7. hai yana, singgah blogwalking sini :) cantik rumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok.. insyaallah.. tq blogwaking kat sini

      Delete
  8. Cantik...romantik je rasanya...eh???rumah Kita ni byk persamaan la..kabinet tv...momento pon...tp momento saya di ruangan lain...kaler lbh kurang yana punya...hahha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah... nampaknya citarasa kita sama nih.. kekke

      Delete
  9. seriously.... cantik sangat...

    ReplyDelete
  10. yana, orkid tu cantik laaa... buleh buat entry khas tak pasal bunge tu...kasik gambor zoon in 360 degree hokey... ni request, buat la...nnti hakak sentap...hahahha

    ReplyDelete
  11. yana, orkid tu cantik laaa... buleh buat entry khas tak pasal bunge tu...kasik gambor zoon in 360 degree hokey... ni request, buat la...nnti hakak sentap...hahahha

    ReplyDelete
  12. SIS CNTIK LA DEKO RUMAH SIS..BERKENAN PLAK..LANGSIR TU TEMPAH KE

    ReplyDelete
  13. SIS CNTIK LA DEKO RUMAH SIS..BERKENAN PLAK..LANGSIR TU TEMPAH KE

    ReplyDelete
  14. salam ziarah & follow sis..

    cantik sangat rumah..tenang jer..suka kaler2 gitu..hihi

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close