Tuesday, January 28, 2014

24 Make over.. yg ter over..

Assalammualaikum..

heehe... ermmm ni namanya x der kerja cari kerja.. haha...kan dah kena buat kerja .. abis sakit 1 badan ok...
hahaha x per, tak per..  penyakit sendiri yang cari maka sendiri yang tanggung..lah yer...

SOHO.. hehhe dah siap dah.. weee... 

bila nak update.. kah kah kah... tunggu jer lah aku siapkan karangan..


see.. bilik tidur aku nih antara bilik tidur yang paling boring.. tapi aku suka warna putih bersih ni.. suka, rasa luas sangat..(suka la sangat)  tapi boring la jugak... perabut warna gelap. almari pun warna2 yang aku x pernah ada dalam pikiran aku.. hehhe.. and tak der langsung frame or dekoration dalam bilik.. hahha.. harus weh bosan..

and bila aku bersuara nak catkan bilik, laju jer laki aku jawab.. jommm... 
bosan la bilik warna putih jer.. depan putih. dapur putih, soho putih..pastu, mula la dia bercerita kawan dia masuk hospital semua nampak putih, bila nampak hijau ckit ,bukan main seronok sebab ada warna lain... hahha... ( ermm berkait ker cerita nih, hahah abaikan) 

hehhe...dah bini ko ni minat putih, nak buat guaner.. bersabar lah yer layan karenah yer dok..
makanya... keputusan dah dibuat.. so







jeng jeng jeng.....


v


v


v


v


v






hahah... dah makeover.. almari dah jadi warna putih..gigih tak laki aku mengecat, hasil paksaan dari bini dia nih..

ermm bukan setakat almari jer,  sekali dengan cat dinding ok.. lalalla... teaser jer dulu.. bye bye.. kekekke




24 comments:

  1. comel je combination kaler tu. sangat sweet

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe... :)... tengah biasakan diri dengan warna baru ni.. kekke

      Delete
  2. cantiknyer!!! xsie2 bersusah payah.

    ReplyDelete
  3. seriyes berseri terus.. mmg wow hasil dia.. cepat up full plissssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah...tapi tak tau bila siap..slow slow buat

      Delete
  4. cantiknyer.... pandai pilih kaler... saya pun peminat perabot putih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maceh yank... sebab suka warna putih la abis almari tuh kitaorang kerjakan... kekke

      Delete
  5. Cantik! Memang nampak beza sanggat...

    ReplyDelete
  6. wooooowwooowwoooo....gigihnya kamu berdua!! fzh pun tgh cat mengecat tp idok sebegini gigih. tgh cat pagar rumah dan tong sampah nak bg warna putih...salute ah!!

    ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah... wishlist yana pun nak ngecat tong sampah and bakul baju..kalo hantar proposal kat hubby nih mau nya dia meroyan layan karenah bini dia ..kahhh..kah... kahh...

      nanti update tong sampah baru yerr...

      Delete
  7. serius nampak ceria dan bilik nampak besar. saya pun suka perabot warna macam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah... jom pakat cat almari.. hehhe

      Delete
  8. wow.....cantik banget...ni yang nak cat almari rumah laju2 nih...hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hheheh.. macehhh yank... ermm jom laju2 cat..

      Delete
  9. wahhh...kaler ni mmg admire giler...dan mmg dah plan nak setup kaler ni kat bilik ke-3 ...perabot putih...sweet...saya penah tgk kat ikea! cantik..like..like...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah..kan.. ikea punya lagi cantik kan.. masuk macam x nak kuar jew... heheh..

      Delete
  10. Wowwww teros terangkat! Hihi good job lah.. Almari tu guna undercoat kayu dlu eh? Saya pun ada almari nk cat.. Hubby nk tolak kat mudah je syg plak rasanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe...yup.. cat pakai undercoat dulu.. pastu bari pakai cat minya.. kena alas 2 or 3 kali jugak baru nampak sekata.

      Delete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close