Thursday, January 2, 2014

11 Sambungan... susun atur barang stor opis-

Assalammualaikumm

ok..aku sambung balik perkembangan stor opis aku nih... mood tengah rajin nak mengemas ni.. hehe.. korang tau sebab apa aku rajin sangat ni.. hehhe harus la berkait rapat dengan tajuk entry tah apa2 dr aku kat sini... so sambungan dari kisah entry yang sama  pada hari yang sama up entry jer hari yang lain..huhuhu... i bz u all... bzzzzz sangat.. :( kekek wekk wekk wekkk...

see sebelum tuh aku keluarkan semua khazanah alam and jadi lah lapang macam nih
macam aku bg tau awal dulu ni jer space yang ada.. 2 partation

so petang semalam jugak diorang pasang another partition untuk semua almari.. 
drill and tebuk jer... papan tuh dah lama tempah so semalam barang sampai and diorang terus pasang ... 



dalam masa 30 minit jer pun nak settlekan all this.. nasib baik aku pantau kalo tak 1 almari dah tersenget.. 
so settle bahagian nak masukkan papan nih.. semua almari dah ada 4 partition.. 
suka.. suka.. suka... suka wehhh...

cehhh bajet macam almari rumah sendiri jek..Kan kan kan.. ter over sudah

aku susun susun dulu sebahagian item2 nih..
plan aku , parttition bawah ni untuk letak item alat tulis jer.. macam pen, pencil, gunting and dll la... +  ada jer problem nak susun semua barang ikut geng sebab,  ruang sempit and terhad, barang pulak banyak.. so plan aku nak hang jew semua yang boleh kat tepi pintu.. pakai barang sedia ada jer.. berkonsepkan recycle gituh.. tolong bos jimatkan perbelanjaan opis.. kah kah..kah.. .. hehhe.. 

bila buka almari haven la ckit coz semua nampak teratur and senang nak ambik.. like 

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

 this

this 

and this..



And this view dr dalam almari..  
ermm ni semua x sudah lagi..wajib and perlu dilabelkan semua ni.. dispaly item pun kena letak jugak.

hhehe.. haven ckit la kan..  hehhe

next projek kena tampal label. sediakan kat petak, and kat daftar.. peh bab nih yng bercinta nih..

ok done.. :)

11 comments:

  1. waduhduh....ammmattt kemas ni...terus jadik kesayangan bos! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah..kah..kah.. sayang la sangat yank.. kekke

      Delete
  2. wah rajin sungguh. Macam ni baru senang nak carik barang kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... :) hope pas ni behave lagi hendaknya.. ambil cermat..kkeke

      Delete
  3. comel. opis saya letak dalam cabinet je semua campur aduk. sebab takde masa langsung nak buat. padan duk angkat phone customer call in je

    ReplyDelete
  4. kemasnyaa... rajin susun2 kat opis ye..

    gantung kotak2 pen tu, guna pe? gam? salotape? atau drill?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. rajin clot her yank.. yang guna tape yang kuat nyer.. have duty

      Delete
  5. Kt mana order partition tu? Mahal x? Tlg reply kt ieza26_ashaari@yahoo.com. tq in advance.

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close