Thursday, October 16, 2014

10 warna langsir-pendapat korang

assalamualaikum. ..
hhehe.. mintak bantuan rakan blogger yg disayangi.. hehhe...

en.suami whatapps
maknya.. a.k.a MIL aku la kan..hehe..
nak cat rumah dia dr hijau ke purple..
umah MIL aku ni kecik jew.. tapi rajin sangat mengemas
pantang ada selerak.. pasti akan susun balik..

pokok bunga ada dimana2..
kalo balik kg akan tanya bunga and tanya jugak karpet..
kiranya MIL aku ni suka deko2 la..

so ni.. laki aku yang cat...
pastu masej kat aku warna langsir yang sesuai

aku... kalo purple dindingnya
mati katak aku tak tau warna apa yg sesuai untuk match 
kang aku bg warna coklat kang
MIL tak suka.. acaner..

so if korang ada pendapat untuk match kan warna langsir dengan warna dinding
cer bg tau aku... hehhe
and kalo tingkap kampung macam nih..
nak ukur panjang langsir perlu atas sampai bawah (lantai ) or
kena takat  tingkap jew..






sekian..
hahha.. 

10 comments:

  1. Cream pun cantik atau kuning lembut..pelik tp still cantik n rare

    ReplyDelete
  2. warna grey. not too dark or too light.

    ReplyDelete
  3. cantiknya yana.....kalau kak mieja beli curtain color putih (jenis tebal) ala-ala kat hotel...:)

    ReplyDelete
  4. Macam banyk warna oren..bunga2 tu..
    Cr yg kaler putih atau cream bunga2 oren..cantik tak?

    ReplyDelete
  5. kalau ikut rizalman ni, buat dua layer..satu coklat gelap, satu putih net...buat dari atas ke bawah...wah gituuuhhhh....curlassss ....;D

    ReplyDelete
  6. Saya vote putih/cream dari atas smpi bawah :)

    ReplyDelete
  7. sy pun stuju dgn pendapat yg lain..putih/cream/coklat
    psssst..jemput singgah http://syurgawashura.blogspot.com/ baru nk bjinak dlm dunia deco2..:)

    ReplyDelete
  8. kalau saya lebih suka cream/ coklat terang atau putih sebab sesuai dengan dinding warna purple tu

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close