Tuesday, February 23, 2016

5 Deko:: Sentuhan warna hijau ..

Sedikit sentuhan hijau di ruang menonton..

hahah.. saja jew ubah mood..

memandangkan projek studio tengah on going 
aku ajak hubby cari bahan-bahan dekorasi kat Kaison..

opsyen.. Setia City Mall Shahalam or Setapak Sentral 
bincang-bincang, kitaorang pergi Setia City Mall. 
sebab nak ke TYPO jugak.. nak tengok apa yg best kat typo tu..

ni kali pertama dapat masuk and jalan-jalan satu mall..
kalau tak ada tujuan, jarang aku dapat jalan jauh sampai ke shahalam ni.. kkeke

dah sampai sana.. ada adigan pak pandir plak.. 
biasa dah tu.. selalu and dah biasa jadi gituh..
malas nak cerita kat sini.. :p

aku masuk Kaison ..cari benda nak cari jer .. 
dah dapat, tapi tak cukup plak...dapt bawak balik barang lain jew.. hehhe
selalu jadi gituh kalo masuk Kaison nih..

so esoknya..teruskan pencarian kat setapak sentral plak.. gigih betul la 
demi studio aku.. 

alhamdulillah.. yang aku bajet nak cari ada kat sini.. 
siap aku request nak datang lagi boleh.. kekek




beli dedaun hijau 


 tersangkut dengan vase nih. 
plan nak letak remote..TV/Astro
tapi en.hubby aku cadang nak letak kunci... hehhe

tak per bagi aku letak remote dulu.. dah bosan nanti leh letak segala kunci dalam ni plak..




simple je kan deko aku ni.. hehhe

5 comments:

  1. letak something hijau, nampak hidup je deko kita..
    comey la vase letak remote tu

    ReplyDelete
  2. sweet laa vase tu..yana beli mana?

    ReplyDelete
  3. less is more.
    kak ayu suka sangat deco camni.

    jelesnya tgk deko umah yana lawa.
    teringin nak deko camni, tapi umah akak dah deko caca-marba.

    nangesssss!

    ReplyDelete
  4. less is more.
    kak ayu suka sangat deco camni.

    jelesnya tgk deko umah yana lawa.
    teringin nak deko camni, tapi umah akak dah deko caca-marba.

    nangesssss!

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close