Monday, February 29, 2016

3 Make up Studio :: makeover masuk minggu ke-2

Hehhe... Yup  minggu ke-2..


sabtu and ahad yang betul-betul allout

minggu nih memang makeover besar-besaran..

Alang-alang dah nak cat tu kan..

Plan asal

just nak cat wall yang aku up tu jew..
And cat jugak pintu..

Tapi projek jadi makin besar...
selesai cat sebelah dinding .. terasa nak cat jew semua dinding...

Bertambah pulak bila aku dongak atas..
shiling dah tak putih.. kuninggg... je.. +  comot plak tu...

Lagipun aku tak pernah cat pun sejak pindah masuk...
So..  today.. Finally.. Berjaya pujuk..

so tengak ejas nak cat shiling ruang tamu + bilik tidur plak.. :p

So memang kosongkan bilik and mulakan mengecat awal-awal pagi...
Betul2 workout...  dah tak sanggup aku mengadap rumah berselerak...
sana sini selerak..
tak padan dengan rumah kecik..

Phewwwww....


before .. makeover
shiling hasil seni tuan rumah lama.. aku redho jew selama ni.. bertabah tengok shiling macam tu.. keke... sabar tak aku...


 
bilik ni pun sama. just cat kapur warna  putih.. 




in progres.. shiling aku dah putih berseri.. hehhe...
bercahaya sikit mata aku dok dlm bilik nih.. :p 


done.. aku up teaser jew dulu.. deco belum lagi.. tunggu hari minggu ..

tetiba terasa nak lapangkan jew ruang nih.. kekke



3 comments:

  1. cik yana.... mintak colour code cat grey dua2 (gelap & cerah sikit) tu please.....please...please... lawa sgt. berkenan.... hihihii jgn mara.. =)

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close