Tuesday, March 8, 2016

2 Pre-love :: Garage Sale (part 1)

hehhe..

Aku nak buat GARAGE SALE.. Style omputih tu...
barang-barang still elok sangat..
ada yang aku tak pernah bukak langsung dalam plastik dia pun..
beli jew.. tapi tak guna.. hhuhu :p
punya la simpan sampai tak tahu benda ada kat umah.. kekek

seminggu 2 aku tak update sebab aku tengah mengemas barang2 dalam bilik ke-3..
aka Bilik Utiliti.. tak settle lagi.. pelan2-kayuh..

2 minggu nih hidup dalam umah yang tak terurus..
mengemas yang tak pernah sudah.. :p

and yang bertanya colour cord cat bilik aku .. nanti ekk..
lupa lagi.. buka blog baru teringat...

insyaallah.. nanti yana cuba carik masa.. so sory..

if berminat korang leh PM aku yer or whatapss aku jew 019-3170424

kos penghantaran tidak ditanggung..
kalau leh datang ambik sendiri kat umah aku nih lagi bagus..




  1. FLYT - RM3.00 x 5pcs   SOLD
  2. Kassett Box (602.243.23)  RM17.00/2pcs   SOLD
  3. Frame Gambar A4 Saiz RM10.00/pcs ( ada 4 unit)
  4. Roll-In- Go Cosmatic Beg RM15.00 1 pcs
ni semua tak pernah guna langsung, masih dalam plastik.. hehhe :p..condatition 10/10


  1. Wall lamp - RM15.00 x1pcs condition 6/10
  2. Clip hangger  RM12.00x17pcs  >10/10    SOLD
  3. Penyangkut besi RM3.00/pcs x 10 > 8/10
  4. Hanger baju kanak-kanak RM10.00/pcs x 15 > 9/10    SOLD
  5. Shawl hanger RM4.00 x 40pcs >10/10    SOLD
  6. Braket 2pcs >10/10 
  1. price Gun  Maker mechine + ink +  tag label Refill RM30.00
  2. Tag Price Paper RM15
  3. Timbo Tagging Gun Pin Mechine RM30
  4. Taging  Pin RM10.00
 condatition 9/10.. sapa nak buat niaga tu leh la guna nih.. heheh

kepala patung.. Mannequin Display Tudung/shawl 
RM15.00
 condatition 9/10.. 


makeup box.. 
condation 7/10.. klip patah sebelah kanan kiri.. :p  tapi yang lain zip and dalamnya masih cantik.. 
RM25.00

SOLD


Cermin Muka ada tingkap RM20.00  condatition7/10

kalau kreatif leh toucup bg cantik lagi.. huhuuh
SOLD


and  benda alah nih.. 

RM150.00 condatition 9/10
warna cream.. 
SOLD


ok ni jew dulu... ada lagi barang yg aku nak letgo murah-murah..


2 comments:

  1. yana, cermin muka ada tingkap tu available lagi tak, later kita whatapss ye

    ReplyDelete
  2. first time singgah sini n salam kenal :)
    wow buat garage sale...sya tak pernah lg buat setakat nih :)

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close