Thursday, September 29, 2016

2 Deko :: Ruang Bilik Bajet

hehhe.. saja jer .. 
aku snap pic hotel bajet area seremban

saja jew.. 
memang sengaja snap pic sebab nak jadikan ruang bilik tidur macam nih la kononnya

ambil ilham ceduk sana sini and mana yang rasa ok leh apply kat umah apa salahnya kan..



ruang mandi bertema merah
ruang ok bersih and ok la kalau sekadar nak mandi and tidur
bagi aku.. nih dah cukup selesa


banyak gunakan wallpaper warna senada..merah kelabu..
bilik nih sepenuhnya guna wallpaper..
cantik hitam merah.. sapa peminat merah hitam aku rasa mesti akan jatuh hati







kalau di ikutkan
aku rasa ruang nih sama besar jew dengan bilik kat umah aku..
so aku try la snap pic mana-mana angle yang mana leh..


ni pic lama sangat... masa kitaorang g seremban
tak plan pun akan tidur sini and hotel kitaorang carik time-time tu jew.

kira percutian tak dirancang..


ok tu jew. hotel bajet and bg aku selesa.. ehhehe


2 comments:

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close