Tuesday, September 20, 2016

5 #rumah:: aku jual semuanya and just dapat nih jew...

erm.. yerrrrrrrr

aku jual semuanya
semua sekali termasuk peti sejuk, washing Machine
tv, TV kabinet, Sofa ,

Cermin besarrrrrrrr... cermin kecik..
rail langsir, and bla.. bla.. bla...

boleh katakan aku jual semuanya...
dalam sebulan 2 aku tak update entry
banyak dah aku jual.. haaha

ni aku tak buat  pre love item tau..
sebab aku memang nak jual kat hubby sendiri jew..

aku jual dengan separuh harga..
kaw-kaw punya..
and hasil jualan tu aku just dapat beli ni jew..



this sofa.
beli kat SSF price RM1600 after less 

material jenis kain (tak tau nama kain) 3 tempat duduk



malam tu diorang datang 
naik viva jew you alls.. cissss...

now umah dah kosong leh lari2.. hehhe

nanti aku up full view ekk...



5 comments:

  1. Wahhh... saya pun minat giler sofa design macam ni.. ala scandinavian.. Tapi sayang pulak nak jual sofa lama..sofa first beli lepas kawen

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe..kanz.. sayang jugak sebanarnya.. hhehe

      Delete
  2. cun kan sofa ssf.. cuma mcm akak ada anak2 ni..material kain susah nak maintain...

    ReplyDelete
  3. salam ziarah & follow..

    cantiknya sofa..dah lama berkenan jenis camni... tp x ketemu lg yg sesuai dengan bajet..huhu

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close