Friday, July 7, 2017

0 #rumahAzamYana :: separa open konsep


korang-orang entry pasal dapur ni banyak tau..
so korang-korang  korang kalo tak berminat leh skip ok..
hahha...

ok aku sambung lagi...
hari ke 13 rasayanya.. ahakss...



ni pandangan dari dapur.. see true hingga ke ruang tamu..
so aku akan nampak..ruang makan dan ruang tamu.. open konsep gituh.. ahakss...


ni pandangan dari ruang tamu
open konsep sangat kan..
huuhuh.. bila dah runtuhkan dinding tu.. aku berkenankan sliding door
so sliding door ni akan jadi pintu keruang dapur la..

buka semua akan jadi macam open konsep gituh..
orang reramai datang so tutup la...

kalo dah buat konsep macam nih..
so .. ruang dapur korang jangan berangan la nak sepah2.. kena sentiasa kemas jew lah.. hehhe




waaa... see true betul nih...

after nih.. kita pikirkan kabinet dapur plak yer...

warna apa pilihan dapur aku..?
nest yer.. hehheh...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close