Friday, July 7, 2017

1 Ramadan2017 :: Perginya seorang Ibu


tanggal 18.06.2017.. Kami kehilangan seorang insan yang paling disayangi..

E. Suami kehilangan seorang yang paling dia kasihi
Aku kehilangan seorang ibu mertua..

yer masa dapat berita pemergian Ibu tercinta
kami suami isteri tengah shoping untuk hari raya..
tak sabar nak beraya di kampung.. nak settlekan rumah dibangi.. sebelum balik ke kampung...

dapat panggilan sekitar jam 4.30 petang
anak saudara call and bg tau.. mak dah tak dak

masa dapat berita nih nak shoping pun dah tak perasaan. so terus je gerak balik rumah bangi

macam-macam dalam kepala..
mana satu nak di buat dulu
banyak lagi masih tak settlekan kat sini..
baju aku baru hantar dobi
rabu baru leh ambik..
urusan lain2 pun belum settle..
semuanya nya plan nak settlekan dalam minggu nih jugak sebelum raya..

so carik tiket online last2 minit..
mana nak dapat.. tiket kapal terbang tak leh booking online 
kena 2 jam sebelum berlepas baru leh apply
mana la nak tau kan.. hehhe..

plan g terus kaunter jew.. sebab nak balik jugak dengan k,terbang
ambik teksi.. dah sampai tapi tak dapat jugak naik 
sebab dah tutup gate

balik plak cari tiket bas
dapat la tiket bas tuh.. so naik bas la ke kuala Terengganu..
bas bergerak kul 9.00 malam

samapi k.terengganu jam 5.00 pagi..
alhamdulilah semua nya dipermudahkan
arwah mak dikebumikan pada jam 10.00 pagi

perginya seorang ibu di bulan yang mulia nih..
beberapa hari nak raya..

kami redho dengan pemergiannya..
semoga arwah berada dalam lindungan allah dan tenang disana..

amin alfatihah...




1 comment:


  1. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close