Wednesday, June 18, 2014

4 barang yang ditunggu dah sampai

pehh.. tenggelam timbul jew aku kan.. hhehe
x sempat nak berblog sangat.. aku stalk orang punya blog jew. jadi silent reader kekdahnya.... hoho..
projek susun atur banyak dah dah settle.. hehhe.. nanti aku update.. aku kan spises ckit2 nak tepek kat blog kannnn .. kohhhkohhh kohh..

berbalik pada story aku ni..
barang yang ditunggu dah sampai..
cian abg posman..
barag aku  punya la besar .. kekek

erm abg posman tu datang semata2 hantar barang aku..
bagus
pekerja apisyen sangat.. kekek
rasanya dia dah leh hafal dah nama aku...
asyik2 barang aku jer dia kena hantar
kengkadang barang /surat aku lagi bayak dari VC kat opis aku nih... 
kah kah..

redho lah yer wahai bos...

cer teka apakah ini.. hahah
masih dibawah kaki meja
tak sempat nak bawak balik lagi.. 
besar
malu la nak bawak.. hhhuhu...

ehh.. rasa nak buat give away jew..hehhe :p


#certeka..

4 comments:

  1. fewiiitttt...apekah itu....

    ReplyDelete
  2. phew...tak terpikir plak amende...tak de klu2 sket ke yana oii...hikhik...gigih nak gak teka ni..

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close