Friday, November 21, 2014

2 Nikmat dah banyakk

Assalammualaikum..

lama-lama sekali baru aku bersiaran.. hehhe
mood nak mengarang nak berblog tu hilang .. entah ke mana pun x tau..
tapi aku sihat jew..
aku tetap terjah blog2 korang..

sekarang nih
angin baru plak, teringin nak tukar skin templet aku ni..
blog yana makeup touch tu aku dah bg su buatkan..
bagus and senang  berurusan..
boleh ejas sampai puas hati.. kekek..
bersabar jew layan aku yg banyak karenah nih... kah.. kah.. kah.. (gelak jahat)

tapi untuk yg nih.. aku nak try buat sendiri..
entah la jadi apa..and bila nak siap tu tunggu jew lah kot2 tetiba korang bukak blog aku dah jadi macam lain.. kekek

now .. aku banyak merapu kat blog TTC aku..
tak aktif sangat tapi aku tulis la apa yg aku lalui..akhir2ni..
tapi tak publickan pun..kekek.. segan lagi..

tak ramai yg berTTC macam aku kat blog nih..
so pelan2 kayuh.. whatapss group yg aku joint pun
alhamdulillah...kurang2 , bila rasa down sangat leh mengadu kat diorang..
tak kenal tapi macam rapat.. saling support..

lagipunn aku tengah muhasabah diri.. (hehe ayat)
yer banyak dah Allah bg kat aku..
cuba DIA tarik sikit nikmat anak buat masa nih..

masa akan datang insyallah..bersangka baik.. walaupun sesekali terbabas jugak..
cuba belajar untuk redho..
bukan nya menyoal & mengeluh,

Yana chaiyokkkkkkkkkkkkk...hehhehe....


2 comments:

  1. cahaiyooookkk yana...
    semua serahkan pada Allah ok

    ReplyDelete
  2. yana kuat semangat...boleh hadapi ni...

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close