Wednesday, November 26, 2014

9 susunatur buku resepi

haaa.. ni la projek simple by aku .

simple tahap gila gaban..hahha..

projek ni dr bulan berapa tah.. 
sejak aku x berapa nak update tentang susunatur la... kkeke... 
malas ngarang and edit gambar.. koh koh koh.... 
ampun  yer kawan2...

basket kat laundy area dah upgred..
kat bawah sink pun sama..
kat almari bilik tido pun sama..hhahha

sebelum aku ubah lagi nanti aku up entry yer..
kalo korang rasa bersabar nak tunggu..
korang tunggu la.. mihh mih.. mih....
korang kenal kan ni..
aku beli kat daiso.. masa aku beli nih aku nak letak benda lain..
papan pemotong la kononnya..
end up makan space la plak...
and aku ubah fungsi benda alah nih..




hahah.. jadi la tempat letak buku resepi.. 
letak atas peti ais.. 
letak la plak pokok tu..
bajet deko la sangat..

ok tu jew.. .. bye

dulu aku simpan buku resepi dlam entry ni.. Klik

9 comments:

  1. bagus jugak...sy tak leh letak cam ni...fridge tinggi dah ngam2 dgn cabinet atas

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh.. mesti fridge mesti besar nih.. best2, leh letak banyak barang..
      heven kalo dapat ni

      Delete
  2. Replies
    1. try2.. jangan x try.. ni sebab tersalah percaturan..
      so tukar fungsi jadikan tempat letak buku la plak.. hehhe

      Delete
  3. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  4. salam blogwalking...wow,brilliant idea...

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close