Friday, July 1, 2016

3 #raya2016 :: baju raya

hehhe..

persiapan raya tak banyak sangat. just ada baju raya jew..
kiuh raya tu biasa la kan.. ada la jugak..

baju raya tahun nih
cer teka... warna yang tengah in tahun lepas.. rasanya la..
and tahun nih pun masih in lagi
tak kisah la... janji aku dapat baju

tak dew baju custom made ekk..
aku beli ready made jew.. online belambakk hahahah
and aku kena redho and pasrah
yang sesungguhnya akan ada orang yang design and warna sama dengan aku...
waaaaaaaaaa... :( nangis tepi katil

beli dengan perasaan yg tak berapa sangat la..
asal cantik ambik jew.. cantik ker??? :p
muat plak tu.. so warna tu jew ada..
maka baju melayu laki aku harus ikut warna baju aku...


setiap tahun pun kita orang tak pernah tetapkan warna apa nak pakai
tapi tak dew lah sama warna macam tahun lepas.. huhuh
asal salah sorang dapat cari baju yg berkenan di hati.. and sorang lagi akan follow colour baju tu

senang jew.. selalunya baju lelaki senang nak carik..
perempuan jew.. aku rasa susah ckit.. hhehe


and hari ni jugak sampai percel..
last-last minit sampai sebelum cuti..heheh
baju raya jugak...

ermm kira konsider baju raya jugak la..
sebab
kemain mak aku gigih siapkan
nak bg anak dia ni pakai baju raya...
aku ingatkan tak dak la baju custom made tahun nih...

kain dari tahun lepas lagi aku bg suruh buat baju..
tahun nih baru siap.. hehhe

biasa tu.. tiap-tiap tahun macam tu la selalupun..
mak aku kannnnnn.. hehhe



so.. apa beza baju n ih dengan baju aku beli tu..?

tak dak beza ok.. warna sama jew...
hahaah... sambung nangis tepi katil lagi...

dah kenapa tahun nih hijau semua nih....yana oiiiii...
waaaaaaaaa...



3 comments:

  1. tahun lepas warna hijau..tahun ni purple lavendar n hijau lembut..huhuhu..

    selamat hari raya maaf zahir batin kak yana dan family

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe...
      kite tahun nih semua hijau.. tak tahu la jadi apa.. pokok pisang gamaknya.. kekekek
      ok selamat hari raya maaf zahir batin jugak..

      Delete
  2. waaa..lawa tuu hijau emerald!

    selamat hari raya yana & family =)

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close