Tuesday, August 5, 2014

5 Diary raya Yana # 6 hari puasa


Puasa bulan bukan puasa..
alah .. puasa time bukan bulan ramadhan la...hehhe
puasa sunat namanya..
tak pun puasa ganti...

yang aku nak story ni..pasal puasa sunat jew..
sekarang kan dah bulan syawal
dah seminggu pun berlalu
so kesempatan bulan2 ginih
cuba gigihkan dan kuatkan semangat nak puasa 6
insyaallah...

top up.. mana2 kekilafan diri...

google
sama-sama puasa dgn laki..
baru la best, ada kawan, bersemangat la c'ki kan..

tapi dugaan kali nih..
ermmm fist puasa dah macam x makan sebulan
mata alahai.. mengantukknya.. rasa nak tido jew kat meja opis nih..
nak solat pun , menggigil lutut.. pewwww...

betul2 dugaan nih..
nak hadap untuk 4 hari lagi
moga tak lembik macam semalam.. sob sob sob..



seb baik semua member opis puasa
so dugaan makanan tu kurang la kan 1%

and bukan aku sorang jew ada simptom2 tak larat tuh
kawan opis pun sama..
lembekkk jew semua
lagipun start ari isnin..biasala ari isnin kan selalu macam tuh..
mood cuti raya pun x abis lagi..
so simtom2 tu bergabung.. hahhaha..

aku rasa la, badan terkejut
sebab seminggu makan x ingat dunia..
lepas makan , makan, lepas makan , makan lagi..
tetiba nak puasa kan..
aku rasa la....ni teory aku buat sendiri.. haahhaha... sila jangan percaya :p

rakan2 yang berpuasa
selamat berpuasa
lepas 6 hari kita raya lagi ekk...insyaallah.. amin





5 comments:

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close