Monday, August 25, 2014

6 susun atur pinggan mangkuk periuk belanga..

amboi... panjang nyer tajuk...

ni semua pinggan mangkuk periuk belanga bekas air and bla bla bla...yang nak masuk dalam kabinet.
hahha... mesti la korang tau kan..
tak yah tunjuk gambar pun x per..kekek

ni semua bawak keluar dr dalam almari..
bekas air and bekas warna purple tu baru jew beli
beli sebab nak buat makan2 kat rumah
aku letak nasi dagang dalam tuh.. kah kah kah...

yer nasi dagang
aku buat... kali pertama buat banyak bg orang makan
buat jew lah dah ramai sangat yang request..
pic x dew.. sori x sempat nak bergambar sangat..
penat pun x abis lagi.. sob sob sob...

so dah settle semua
bekas2 yg besar nih, harus la kena basuh, 
cuci bersih bersih and terapkan 



aku letak meja kat ruang tamu jew dulu..
ni meja aku susun atur makanan..dah selesai makan jadi tempat letak pinggan mangkuk plak..
nak letak kat dapur kan tak muat. sob sob sob

lapik dulu dengan tuala bersih
tuala bersih ni kategori kain buruk dah..
aku simpan tuala yg lusuh and koyak2 tuh  buat kain buruk..hhahha.. :P

pastu terapkan pinggan mangkuk periuk belanga yang dah basuh.. 
kasi kering dulu.. baru leh simpan dalam almari and kotak2 nya balik..

ermm redho jew lah dulu dengan view pinggan mangkuk kat ruang tamu..
penat weh nak menyimpan balik..

#jom kemas 

6 comments:

  1. Replies
    1. yup... sangat la malas.. dan dan nak ada org gaji... sob sob sob

      Delete
  2. La ingt nk tunjuk yg dh siap kemas, hihi..
    Nanti share ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekek... tertipu dgn tajuk ekk.. hahhah... harus.. nanti yana share

      Delete
  3. oo..ingtkan dh siap susun..hihi..bab mengemas mmg letih la..bkn ape..tmpt nk letak tu mcm xde..sobs3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe... nanti yana share yg dah siap susun.. kekke ...

      ah ahh.. umah comel tu yg tak der ruang nak simpan.. sedih.. sob3

      Delete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close