Monday, May 19, 2014

7 Wish List- reward diri sendiri

Tetiba nak wish list bagai kan
hahha..
ko tengok perangai yang mak mak sangat kannnn (hahah walaupun belum jadi mak lagi kan)
Perangai yang suka plak nak kumpul beriuk bagai..
yang nak gajet2 dlam rumah yang best2, and pratical
kali nih nak beli yang idaman hati
nak yang mahal and tahan lasak
nak yang bergaya
hahahhah... bajet diri kaya raya sangat kan..

kira nak reward diri sendiri la kononnya..
mana la tau kot2 aku akan jadi makin rajin masak.. hehhe

hahha.. umah dah dapat..kan walaupun still bayar pinjaman hehhe  :p
so nak penuhkan barang keperluan dapur la pulak
slow- slow kekdahnya...
(sekarang baru faham.. patutlah mak aku banyak jew pinggan mangkuk periuk belanga bagai)

yang aku tengah immmmmmm sangat yang ni.. hehhe


set tefal nih.. price leh tahan la jugak..tapi kalo boleh bayar ckit-ckit boleh jew kan..
lagipun banyak yg aku review kata periuk nih ok.. tak mudah melekat & senang nak basuh yg penting hehhe dasar sangat pemalas kan ko yana.. hhahah



and yang nih.. hahhaah
sangat elegent kan.. gilo kalo dapat nih.. sebulan gaji aku kalo nak dapatkan nih...sop.. sop.. sob...
mau nya tiap2 minggu buat kek nih..  hahah

#checklist



7 comments:

  1. amboi..kitchen aid tu berkenan sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhah,... sangat meroyan bila tengok...tak tahan dengan harganya.. sop sop sop

      Delete
  2. memang macam mak-mak sangat kalau cari barang dapur.. sapa pun kalau shopping sibuk belek periuk belanga, tupperware bagai, hehehe.

    semoga tercapai impian kak yana yer.amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tu la kan... tq cik hani.. nanti up entry rumah baru.. x sabar nak baca

      Delete
  3. yana..nak beli set tefal ke? jomla beli dgn aja.hehehe..tgh sale tp pre order direct from UK la,,dapt bulan 8 nnt..:)
    https://www.facebook.com/UKLovelyStore

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok aja... yana dah pm.. balas tau..heheh

      Delete
  4. kitchen aid..nak jugak. menabung la cam ni. tefal mmg best. kalau dah ada nanti jaga bebaik mmg thn lama. bkn simpan eh dlm lemari. jgn basuh masa kuali / periuk panas. kalau nak guna lagi just lap jek dgn tisu dapur....then masak menu lain pulak. pan tefal sy yg pertama jahanam sbb selalu basuh masa panas2...sudahnya telur dadar pon molokek....

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close