Thursday, March 30, 2017

0 Day7 : Projek Renovate Dapur bye-bye

Day 7 (29.04.2017)

day 7 nih aku nampak  rangka table top dah dinaik kan
tengah ukur -ukur la tuh

so dapat masej dari tukang
sinki nya dah ada ke belum

heheh... senyum jahat jew aku,,
nak tukar singkin baru tapi
aku tak g beli2 jugak
dok suryey sampai ke sudah tak beli2

so.. bila dah dapat call tu
macam lipas kudung la g carik sinki
time rehat kuar jab.. g kedai yg aku biasa g tu..
and g beli terus..

seb baik survey awal2.. hahha
sorang-sorang la bawak diri..
laki aku kat tempat kerja

sampai orang kedai tu tanya
suami tak ikut ke kak

hahah.........ko nampak bila terdesak tu. sosorang pun kira jadi la..






so elok jew sampai rumah nak bg sinki ..
penuh aku rasa dalam rumah.. rumah kecik kan.. hahhaa

so bro-bro chines ni dalam proses pasang bingkai sliding door
huhu...

so next...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close