Tuesday, April 29, 2014

12 Done.. labeling dalam peti

Assalammualaikum

Done.. tu maknanya dah sudah la kan.. hehe sesuai la dengan tajukkanya kann..kan kan.. 
harituh kan beriya gatal buat teaser kan.. pastu ko senyappp jew.. hahha.. now aku up la 1 entry hasil dari kepoyooan aku teaser tu kan... :p

untuk projek kali ni aku just guna kertas biasa and gagahkan diri g liminit jew..  and pocoz la akan guna tape and gunting..
pastu jadi la cam ni....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



done..bahagian atas.. 



and full view peti aku.. 


#time ni x berapa nak meriah peti ni.. hhahah stok dapor x g beli lagi..

12 comments:

  1. Replies
    1. nadt.. baru rajinkan diri..sebelum nih x cukup rajin jugak ... hahha

      Delete
  2. Salam Kenal..
    Kagum betol lah pada orang yang suka buat susun atur nih..
    siap berlabel lagi.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal.. hehhe... :) makaceh yunk

      Delete
  3. kita buat gak 2 ari...tapi lupe nak tampal salotape....atau laminate...sekali masuk peti...basah semuanya......huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe.. tu lah bercinta jugak yana nak buat sebab dah terfikir dah if tak liminetkan or salotipkan kompom akan basah nyer.. if pakai stiker biasa bila nak tukar2 bekas tu satu hal plak nak tanggalkan stiker..so lininit dulu baru tampal.. pastu nak tukar bekas pun leh cabut jer..bg yana lebih praktikal la bila diliminitkan..

      peh panjang jawapan... kekek

      Delete
  4. wahhh...sukanya mcm ni...
    esbok umah sy apa cer....
    emmmmm

    ReplyDelete
  5. wah menariknya. just nak tanya kalau wat labelling kat bekas letak barang basah, kalau nak basuh bekas tu tak tanggal ke labelnya.

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close