Tuesday, April 8, 2014

4 Aku mulakan dgn ni dulu.. hehhe

Assalammualaikum..

Yup.. sebab nak masuk ga fizah , cabaran kali ni ,  family area..

harus di ingat family area aku adalah ruang tamu aku.. and ruang tamu aku adalah family area aku.. haha.. 2 in in 1gitu... :p

aku mulakan dengan pic ni jew dulu yer.. mana la tau hadiah yang best tu jadik milik mutlak aku..  ( izinkan aku berangan jab) lallaa

Tak tau nak bagi tau cam mana..sebab mood nak kemas2 tak ke arah kemas area ni sejak 2 menja ni..
lagipun sebab x der banyak perubahan sangat , since aku pernah buat susunatur lama dulu kat entry ni. cumanya rasa macam nak tukar langsir baru untuk raya nanti.. kekek.. (ok aku berangan jew ni, tak salah kan sebab x kena bayar pun)

Namun.. hahha.. (peh ada namun disitu ek).. aku tengah fikir pokok area nih dah jadi macam nih.. solution nya aku kena cari bunga baru untuk area ni.. ingat nak carik orkit jew. Tapi x tau bila..

Yg aku just buat sekarang ni adalah.. kemas kotak2 bawah ni..hehe..

2 kotak comel kat bawah tu.. and dengan macam2 benda yag aku sendirik yang letak kononnya kejab jew. nak parking kat situ..


yang ada dalam kotak tu just tepon and charge lama.. dalam kekonfiusan nak buang sayang, nak guna memang x la.. rosakk kan.. aku tak pasti lagi berapa lama barang2 ni aku akan simpan. motip penyimpanan pun x tau.. hahha.. 

now 2 kotak ni.. aku tranfer ke kotak putih nih.. jadi la macam nih...

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v


ok tak.. ok la kan.. aku perlukan cadangan lain..if korang ada cadangan besh besh..


4 comments:

  1. sy lagi tak buat apa2...asalkan bersih kemas teratur dah best la tu.

    ReplyDelete
  2. simpan about 1-2 mths lagi..after that klu still tak digunakan, lupus kira je dear...kikiki...kena bertabah kan bila part menyisih ni huhu =p

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close