Monday, April 28, 2014

7 My First Tefal. . Hadiah from hubby

Assalammualaikum

Thanks hubby... hehe love u lah.. kekek... love and sayang ketat ketat. .kah kah kah..:p

Hadiah birthday dapat periuk nasi. . Haha. . Ambik ko....nak sangat kan periuk nasi kannn.. so dah dapat..
and faham-faham lah beb.... harus la rajin masak pas ni..siap mantion pasni abg leh rasa macam2 jenis nasik la ekk..

aku...?@#$&&**()()^%^$.. insyaallah abg.. nanti ayg cari resepi best2 ek.. kekke.

Periuk ni..lama dah aku immmm. . Boleh dikatakan setiap kali aku g pasaraya harus aku tengok periuk nasi. tapi bukan la jenama tefal nih.. sebab tak sanggup tengok harga.. jeling2 tu ada la kan.. mula la berangan.. if dapat tefal ni kan besttt...

so.. sabtu.. aku dapat nih...  ahhhhhh... bestt...nak guling2 jer kat mall tu.. hehhe.. 





alhamdulillah..Ehhe.. ni lah my fist tefal. 
periuk serbaguna ni boleh masak bubur, kukus, buat kek dll.. aku imm nak buat kek kat periuk nih nanti.. 

next leh la aku immm nak kumpulkan brand tefal ni lagi.. hheheh..insyaallah.. nak cari pan ker periuk ker.. 

notakakitangan: periuk lama just utk 2 org makan jew, yg ni leh masak banyak ckit ,if family datang..so x yah masak 2 ,3kali.. mood lalalala...

7 comments:

  1. periok Nasik tefal ni mmg best. sy aim masa nak masuk rumah dulu...hb bg duit, kita sebat jek...janji dapur ada idaman hati kennnn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh... ahh ah.. idaman sangat.. hhehe dapat jugak.. konon2 akan rajin masak la pas ni

      Delete
  2. wahhh..bestnye periuk tefal ni. masak nasi pun jadik lagi sedap la pasni..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahha.. harus kena sedap la nampaknya.. hhhehe.. mau pulun cari resepi plak pas ni.. :p

      Delete
  3. happy birthday kak...senang mcm2 boleh guna dgn periuk tu kan..

    lepas ni jgn lp share resepi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks yunkk...insyaallah ... teruja nih...hahah

      Delete
  4. Periuk nie memang best tp klu buat kek stim msti terbantutu sbb loyang kecik..huhu

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close