Friday, April 18, 2014

5 Plan untuk minggu ni..labelling bahan dalam peti

Assalammualaikum..

Plan or check list aku untuk minggu ni..

settlekan label untuk peti sejuk aku.. hahah.. simple jew.. sebab ramai dah pun orang  buat aku baru buat.. tu pun sebab nak upgred sistem labelling yg lama ke pada yang baru.. hehehhe...

dengan kopoyaan aku yang tinggi... hahhaha.. aku lukis dulu plan dalm peti.. mana la tau ko2 tertinggal part2 yg penting..


bahagian atas sekali tu frozen itemm.. ayam daging ikan.. dll... 
second yang aku bulatkan merah titik tu saja kosongkan sebab nak letak makanan yg x abis .. hehhe simpan dulu tepi tu..


and tranferkan dlm komputer.. pakai word jew.. 

hasil.. hehhe... teaser jew dulu...






5 comments:

  1. Salam ukwah..salam perkenalan.. 1st Blogwalking time sampai sini.. salam dari MyCherita

    ReplyDelete
  2. wah..tak sabar nk tgk label yg dh siap..keep updating yer cik yana..:)

    ReplyDelete
  3. wah..sonok pulak tengok plan peti ais tu..
    nampak tersusun je..
    tak sabar nak tengok hasilnya nanti

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.

    Sangat terinspirasi dengan kerajinan bab label ni. Saya buat pun tak pernah.

    Harus tiru ni. Salam perkenalan cik puan yana :)

    ReplyDelete
  5. Menarik..menarik..nak buat juga. 5S di rumah pulak. Senang nak cari barang.


    http://zunairahghani.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close