Thursday, December 26, 2013

6 Susun atur dalam beg makeup.. (part 1)

Assalammualaikum

semalam Cuti krismas x g mana. Dok umah jew.. baik tak baik tak baik x.. krikk.. krikk.. krikkk...

Ok aku pernah up kisah beg makeup baru aku kat sini kan.. so aku susun susun kemas2 and atur atur bagi comel pada mata aku...kekke

Ok nak susun benda alah nih semua macam remeh jugak la.. mana tak nyer semua kecik2 and mudah pecah..paling penting kena susun ikut kekerapan penggunaan..mana nak kena pakai dulu letak 1 bekas.. senang nak ambik nanti

So fist kena asingkan ikut kategori. .. tapi sebelum tuh ni bahagian tepi beg makeup aku...
hehe comel tak.. kekke (perasan)

See... macam nih bentuknya.. ada 3 ruang.. ketinggian beg nih dalam 17 inci la kot... ngam2 dengan ketinggian curly iron

So aku asingkan dulu.. ni semua barang2 nak buat rambut. x banyak sebab aku dah kurangkan mana yg x perlu.. huhuhu..tapi selalunya aku akan check dulu borang costumer.. if dia nak set rambut barang2 lain kena bawak gak.. if costumer bertudung jew aku bawak yg basic ni jer.. incase

So susun2 bagi muat.. curly iron tu buh kat tempat special tuh..memang tu pun tempatnya..  clear case tu aku letak  jelly cream and sikat jew.. and last part,  hair net.. letak kat last compartment tu

Ok done dulu part 1.. 

6 comments:

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close