Tuesday, December 31, 2013

7 Kemas almari baju (part 2)

Assalammualaikum. .

Heheh.. ni pasal almari aku lagi. part 2 plak. ada lagi part 3 nanti.. ( ooo ada part2 la pulak) hehe x abis lagi bab almari baju aku nih.. macam la banyak sangat bajunya. (ermm banyak la jugak).

Ni pic before,sebelum kerja-kerja rombakan kat ruang 1 arituh kat sini .
 Asalnya kotak ni untuk letakkan di bawah almari tv. Oleh kerana diri nih cerdik sangat, main beli jer tak ukur,dah tak muat hehe... (tu la lain kali dengar cakap suami yer) . Memandangkan hasratku dah terbantut, pk jer lah cara lain untuk guna kotak2 nih.. tingg...(idea) aku simpankan jer koleksi baju nikah and sanding aku dalam kotak ni..(haha bajet macam boleh pakai semula jer kan, tapi....ermm sebenarnya nak buat kenangan la konon bila pk balik.. ermm naper aku buat ekk.. kan baik sewa jer.. dah 1 masalah nak kena simpan huhuh,  ok ok.. kan dah mantion tadi nak buat kenangan nak tunjuk kat anak cucu.. hahah)


Ni almari ruang 2 aku sebelum makeover.. Hehhe... nun diatas sana. Nak ambik barang susah nyer..sebab tu kosong jew..Hehe. Kotak A4 tu semua koleksi tudung tak nak pakai.. Now dah jadi mcm nih.. 

So aku tranferkan 2 kotak nih kat atas sekali. Stok pad pun aku letak kat area nih. kotak pink pulak aku letak kotak2 tepon yang x pakai.. under waranty .. hahha..bila buka almari rasa bermanfaat la ckit ruang tu. Kotak A4 tadi aku keluarkan dulu. tengah pk nak letak mana pulak.. nanti aku update.. hohohoh..

7 comments:

  1. Replies
    1. yana beli kat ieon big cheras.. rm12.00 kalo x salah.hehhe:P

      Delete
  2. Assalamualaikum, salam kenal. Done follow. Klu sudi follow back. Tq :)
    www.galerifiza.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Ok tu.kms sikit.yg atas simpn brg2 yg jarang guna

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close