Tuesday, December 17, 2013

8 Sempat grap for another project

Assalammualaikum

Hehhe.. see see see. Hasil tangkapan ari sabtu arituh. Nama kedai x ingat tapi aku selalu panggil kedai rm2.00 jer, sebab masa aku kecik dulu.. slalu g kedai ni beli barang hadiah nak bg kat cikgu or kawan2.. kebanyakkan harga barang kat kedai nih rm2.00 time tuh la..

sekarang.. suasana kedai sama jer dari aku kecik sampai besar x banyak berubah, pekerja jer ubah2.. and harga pun dah tak rm2.00 campur2 semuanya..kedai barangan plastik and macam2 lagi r diorang jual.. dah jadi macam kedai serbaneka.. 

so tak banyak pun aku ambik, cari untuk projek2 mendatang jew..

yg ni aku memang cari lama sudah.. tempat letak tisu dapur.. boleh lekat kat peti sejuk.. hheheh


ni tak der dlam plan. tapi tisu holder jugak..berkenan tengok, beli jugak. kekek pun boleh lekat lat pintu peti sejuk

and yg ni..

so total untuk semua item nih RM23.90
  1.  Lava bottle RM1.50 x 6 botol = RM9.00
  2. Tisu holder RM6.00 x 1 = RM6.00
  3. Tisu holder RM8.90 X 1 = RM8.90
hehe..so barang2 ni semua untuk another projek susunatur kat umah aku.. entah bila masa nak rajin susunatur nih..geeeerrrrr... :p

ok bye.. tu jew..


8 comments:

  1. kt hulu langat ada 2 kedai.. 1 rm 1.95 tp cmpo2 brg..ade gk yg mahal..1 lg mmg totally sume brg rm2.. xsmpt nk terjah..hehehe

    ReplyDelete
  2. boleh g cari gak tu...holder tisu kat dapur..lama cari x jumpa2 yg sesuai

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahh.. yana lama dah cari. baru jumpa..kekek

      Delete
  3. Sama la..klu g sana msti bli barang utk hadiahkn kt ckgu dan kawan.2rgt kumpul 50sen sehari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe.. time tu RM2.00 pun dah rasa mahal kan.tapi cantik jer..ok lah nak bg adiah. rate student.. kekke

      Delete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close