Thursday, December 5, 2013

3 Aku rasa la....

Assalammualaikum

Fras tertunggeng tunggeng.. ermm janjinya minggu ni nak balik bangi tapi x balik.. jugak..

Ok aku harus fahami yg terengganu dah banjir. And kenderaan x dibenarkan lalu.. makanya en. hubby bila nak balik nih.. kang aku istihar darufat jugak kan..hahhahahha..

Aku dah pesan dah naik flight la kalo jalan dah x leh lalu.. ni x nak nek bas jugak walaupun dah tau jalan x leh lalu.. dah banyak cuti sangat ker?
Ker nak cuti dok sana terus....
Kan tak pasal2 dah kena patah balik..

Bini kat rumah tunggu jew laki dia balik..
Dengan penuh pengharapan.. hahhahah.. poyo x ayat...

Ooo bila laki ko ada kat rumah ko nak cari pasal jer.. dah jauh padan muka x tak der teman nak berebut tv. Nak berebut bantal. Berebut sofa berebut laptop...rindu la tuh..
harus whatt my husband kan..

nak marah besar panjang dah.. kalo ank aku mau kena penyet2 idug ni..

Pastu ilangkan tiket pulak. Ahhhh tension...  cik abg.. geeeerrr.  huuhhhhh.

Hope abg selamat sampai umah jer. I still waiting. Love u...hhuhu...

X yah love u sangat la dia bukan baca pun blog ko ni.. kekke..

3 comments:

  1. daku pun menunggu kepulangan laki daku dari kemamam sis....

    tak dapat contact sebab bateri hp dia habis...nak cas xde elektrik...air pun xde kkatanya...risau...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 lah kita tunggu. Yer hope sihat semuanya...

      Delete
  2. yerlah...mungkin nak g air port pun jalan tak boleh lalu..tu yg x balik2 lg... hihi

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close