Thursday, December 19, 2013

9 Upgrade tipuware kepada tuppurware

Assalammualaikum



Hehhe..up teaser jer dulu.. kah.. kah.. kah..
Ngada2 tak..ok baru jer dapat.. 

Ehh bukan dpat free ekk..beli sendiri kat kakak opis aku nih.. dah hari2 lepas sorang sorang dok angkut katelog tu g mari... mau tersangkut gak kat aku..

kan best kalo ada orang bagi ker..menang hadiah ker ( aku menang tu mustahil, tak pernah menang pun).. hehhe.. mesti  haven lah aku kannn .. kahh kahh.. tapi tu tak mungkin... sapa nak bagi free tupperware branded kat aku.. kalo nak,  beli sendiri.. tapi masa beli nih pun banyak tahun gak r stady.. mengalahkan nak ambik exam..

ohoho melampau ko yana sampai makan tahun ko stady..kekek

akhirnya aku tewas.. huhuhu.. kan dah terbeli.. 'ter' ok.. 'ter'.. tak sengaja.. ermm leh terima ker alasan nih... 


see.. dalam plastik lagi..  

motip beli... hehhe ada projek mendatang..tapi entahla.. tengok keadaan dulu.. rasa sayang plak nak guna..
wohh wohh boleh plak gitu..

masa aku edit2 ckit pic nih,  ermm hubby tanya.. aik.. beli baru ek..

aku.. erm.. urmm.. hehhe tak lah.. kekek
ehh baru beli r nih.. ni pic kat carpet umah.. oooo ...

aku.. hehehhe jer lah.. tak per bang, ayg tak beli selalu pun kadang2 and jarang2 jew.. :p

 ok done.. nanti aku update apa aku buat dengan benda alah nih...

9 comments:

  1. memang kalau ada geng..blh terjebak jadinya

    ReplyDelete
  2. Takpe..tupperware buat ubat stress..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha.. ubat street ek.. kekke stress jugak nk bayar yank.. huhuh..

      Delete
  3. seronok kumpul tapawe ni,, lagi sekarang ni,, memacam kaler ada,, memang meluluhkan hati kalau tengok,,hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekke.. bab comel semua comel lawa. Ikut napsu mau nak beli semua.. hhehe

      Delete
  4. Freezermate dpt adiah bzday my sis bg...
    Now tjebak sket2...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha.. pas ni akan terjebak terus ni..

      Delete
  5. Wahh projek apekahhh..wat debauuu je...hehe

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close