Sunday, October 27, 2013

9 Hujung minggu yang boring..

Assalammualaikum. ...

Minggu nih hujung minggu yang begitu bosan.. en. Suami x der.. x der teman nak gaduh2 manja.. hahha...ermm 2 hari berturut dah settlekan longgokan kain..yang basuh ari jumaat lipat ari sabtu... basuh ari sabtu hari ahad mula melipat lagi.. baju dalam raga x surut surut jugak.. hehhe

See.. operasi melipat baju..

Bila ujan turun. Astro seperti biasa la, mula la aku godek2 cvd lama..tapi agak malang vedio aku dah mula buat masalah. (Nak yg baru la tu) open button Vcd x leh buka la pulak, remote pulak entah kemana..ermm redo jer lah aku tengok kungfu panda again.. and again.. sebab vcd memang dah ada dlm tu x kuar2..


Walaupun niat asal nak tengok cerita ini...
jadinya last2 tv yang tengok aku.. hahhah

So sabtu ahad berlalu bergitu sahaja..tanpa urusan susunatur baru..buat kerja2 rutin jer..

Done.bye

9 comments:

  1. kalau suami takde, buhsan kan...
    takpe..walaupun takde susun atur baru, daily work tetap berjalan macam biasa kan yana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe yup.. nak tak nak kena settlekan jugak.. hehhe

      Delete
  2. Huhuuu samolah kito... husband ayu kene keje kat kulai sabtu-ahad. Maghrib tadi baru blk pegi sejak hari rabu. Ayu pun berkemas la jugak 2 hari ni. Siap selesai 3 bilik dikerjakan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.. 3 bilik sekali gus.. hehhe hebat ni

      Delete
  3. hhooo..su paling "rajin " lipat kain..hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah rajin ada makna tuh.. makna yang mana 1 tu su..hehhe :)

      Delete
  4. Kat rumah saya lagi la..menimbun2 baju baju yg dah basuh tp belu bersidai...baru settlekan sikit baju2 anak..tunggu mood rajin dtg nak settlekan baju mak bapak plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah.. banyak betul tu.. tak per slow..hehhe :p

      Delete
  5. yana, aii pling malas melipat.. solution.. ai gantung semua.. adalah sikit2 yg dilipat.. mcm towel, blanket, :)

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close