Sunday, October 27, 2013

10 Susun atur stok jajan..

Assalammualaikum


See see.. hehhe koleksi jajan untuk stok sebulan.. erm.. sebulan  ker..?

Hehe banyak kan.. kalo ada anak2 kecik seronok la, tak sampai sebulan dah settle.. tapi yang nak perhabiskan semua nih aku dgn en.suami jer, mau makan bulan jugak baru habis nih..

Sebenarnya aku x kosa nak beli semua nih.. banyak ooo..gila apa nak beli 

So kami dpt dr hamper ni jer, dinner opis en.suami. cabutan bertuah yang semua staff akan dapat, hahha baguskan x yah risau diri tu bertuah ke tak. Kompom akan dapt nyer.. tapi sebenarnya memang x bertuah pun kalau pasal cabutan2 bertuah ni..sebab grand prizenya LCD TV samsung.. peti ais basikal dll.. hahha 

so

Susun jerlah apa yg dpat tu dalam almari dapur..

Ok.. done tu jer.

10 comments:

  1. wah..stok sebulan yg amat sedap..syok kalau mkn sambil tgk tv, lepak2

    ReplyDelete
  2. kalau anak su suka sangat kalau jajan biskut ni..bapaknye pun sama..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhe...best ada budak2 tolong habiskan..bapaknya join sekali... hehhe ;)

      Delete
  3. akk cepat ajer habis sebab anak2 kalau jajan memang laju ajer makannyer

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.. best ada orang tolong habiskan..:p...

      Delete
  4. wahhhh dpt kt sy heaven ni....:)

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close