Friday, October 18, 2013

8 future plan yang... ermm... :p

Assalammualaikum...

hehhee... :P  !@#$%^^&* sebenarnya malu nak up entry ni..tapi nak up jugak tak kira.. hahha belog aku kan wekkk ...

Ingat tak plan yang marvelous di amour yang dirancang suatu ketika dulu (hehhe ayat) Aku pernah up entry pasal store aku kat sini (if x ingat la)  cita-cita aku nak upgrade store kepada ruang kerja macam aty punya rumah tu.. ermm... sebenarnya..macam ni alkisahnya...

Dengan perasaan bangganya aku cerita la plan aku kat en.suami.. siap lukis plan bagai.. dengan harapan adanya plan ini dia kan faham la kehendak aku..hehehe

bincang punya bincang punya bincang siap buat keluar kertas and tali tape lagi ukur keluasan bilik.. plan aku di REJECT. hahah (reject u all's -sedih) en.suami kata bilik tu kecik jer ayang oii..x leh nak susun macam tu.. ermmm aku reda walaupun aku cuba pertahankan berkali2 rancangan aku nih..hehe ( x boleh blah ayat aku ni kan, redo jer lah korang membaca ekk)

ok lah. memandangkan rancangan aku dah direject oleh tuan besar A.K.A en.suami.. aku biarkan jer dulu.. Kebetulan minggu depan berikutnya en.suami akan bekerja luar kawasan.. hehe aku mulakan operasi mengemas bilik sorang diri.. ermmm (gila ko.. tolak almari besar2 sorang2- hehe aku kan gagah lagi gigih. kalau aku kata nak nak jugak.. huhuh) ikut rancangan asal.. aku mulakan seorang diri.. hehe

plan ni GAGAL.. aku jer tak nak percaya en.suami.. padan muka, letih jer dapat.. hahha
bilik ni kecik sangat. nak buka meja pun x muat. barang2 pun banyak.. (hehhe macam iklan RHB plak- dapur pun kecik)

so kembalilah kepada susunatur asal..redo jer lah.. cuma yang aku  boleh buat adalah

  • menlebelkan kesemua kotak2 aku tu.
  • susun atur pakaian en.suami bagi kemas and tersusun
  • kategorikan penggunaan barangan yang jarang pakai/x pakai 

nanti lah aku up entry pasal susunatur baru dalam bilik stor ni..yang penting sekarang nih..cuba maintainkan kekemasan bilik ni.. hehheh (ayat buat sedap hati.. ermmm) & rakan2 belog yang ternantikan rupa baru store aku ni, lupakan jer lah yer... hehhe sebab gagal kan.. hehhe ampunnn..

kalau lah en.suami baca blog aku nih. mau nyer dia gelak sampai guling-guling kat aku..ermmm yana oh yana.. (sebenarnya aku x cerita pun aku buat kerja sorang diri, takut kena gelakkan jer .. hahha)

ok bye

8 comments:

  1. Replies
    1. Hahha... gigih sangat kan.. tapi hampeh.. hehhe; p

      Delete
  2. ermm.. kecik yer bilik.. tak per.. bermula dengan dream dream dulu yer..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha.. yup kecik jer yank..angan2 mat jenin la gamaknya.. hahha :p

      Delete
  3. Replies
    1. Yup try n error. .. error sokmo yank..;p

      Delete
  4. hihi.. takpe.. usaha tangga kejayaan.. mungkin kena buat layout baru utk store itu.. apapun tabik la.. gagah menolak menarik perabot sorang-sorang... ngeeee... :D

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close