Tuesday, October 22, 2013

8 Wahhh.. dapat gift kekke...

Assalammualaikum
Alhamdulillah... rezeki..

See.. hehhe dapat percel dr abg posmen. selalu aku meng'sign. surat2/percel orang jer. Arini sign percel sendiri..tapi konfius jab, rasanya aku x der oder apa2 brg online pun. 

hhehe baru teringat kawan ada mintak address. Aku pulak x tanya plak nak buat apa. Main bg jer alamat.. Dah bg alamat baru tanya nak buat per.. hahha.. nak jadi rezeki la tu kan.. 


 la tu jugak aku bukak percel kat opis.. tak sabar nak tahu apa ada dalam tu.... jeng jeng (suspen  la kononnya wekkk )... kain cotton sepasang.. wah.. dah lama aku x beli kain pasang, ari ni plak dapat alhamdulillah.. bagai pujuk ulam mendatang, sedap dicicah sambal tempoyak.. kah..kah..kahh ;p

Zoom in ckit.. hoho.. 
 apa2 pun thank pada Farah che mansor..kerana gigih mengepos.. kain yang  cantik ni untuk aku yer.. muah..muahh :p)

so misi seterusnya pk nak buat baju apa , kurung biasa, kurung pahang or kurung moden.. (rasa macam nak buat kurung moden jer) and lagi 1 bab, kalo aku suruh mak yang buat 2 kali raya puasa pun rasanya tak siap2.. hehe x leh salahkan dia la kan, standard la anak tukang jahit rasanya memang macam tu kot.. redo jer lah (tetiba teringat masa kecik2 baju raya kitaorang adik beradik pagi raya baru siap.. hehhe ) tapi aku nak jugak mak yang buatkan selesa and x yah nak oter2 bagai..  kalo orang lain banyak nak kena oter.. dilema jugak nih.. so cam ner ?

Ok bye tu jer. Xoxo

8 comments:

  1. saya vote untuk buat baju kurung pahang..hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekk.. hehhe. Hani mesti peminat baju kurung pahang kan.. :)

      Delete
  2. seronoknya ada orang bagi kain..cantik plak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe..rezeki yank..seronok jugak la.. jarang dapat gift, tu yang happy semacam jer.. haha

      Delete
  3. cantik kain tuh.. untung org kasi.. hehe

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close