Monday, October 28, 2013

4 Serius aku tak ingat... hehheh :p

Assalammualaikum

hari nih. saja jer nak kemas2 almari aku kat opis nih nak buat susunatur baru.... memandangkan bos tak der boleh la aku selongkar laci  kat opis ni.. mana tau jumpa jongkong mas ker.. kekke

Dalam dok meng' 5S kan barang2 aku.. terbuka buku aku nih.. (eehh terbuka pulak-eh bukan terbuka tapi sengaja buka..) ermm kenangan time tunang and kawin.. hhehe nostalgia gituh...hehe tak nostalgia la sangat sebab tu buku bajet 2010 jer..macam bajet kerajaan 2014..ohh lupa tahniah kepada semua kakitangan gomen dapat bonos 1/2 bulan  gaji.. heheh tu pun bayar bulan 1.. ok alhamdulillah ada jugak orang nak bg bonos kan.. hehhe 

back to the story... bila dibelek2 mula la terfikir... dah 3 tahun lebih kawin cepat jer masa berlalu..tak terasa pun...suka duka time bergaduh time mengada2, time masuk rumah baru.. time kerusi terhempap kat kaki aku, time en.suami exciden , sakit deman.. semua ada.. tu belum ada anak lagi..dah macam2.. tapi tu lah kehidupan selepas berumah tangga.. (hehhe poyo tak ayat aku)
erm tarikh nikah aku ingat.. sanding pun ingat.. sanding belah suami pun ingat... (bab sanding belah suami banyak dugaan sungguh - x per lain kali cerita)  kompom ingat, tapi bila masa aku bertunang ekk... ermm..



ni gara2 pic ni lah.. ermm mula la dok godek2 helaian2 lama.. apa yang aku tulis ekk..oo banyak yang ditulis.. hantaran lelaki/hantaran perempuan/tema baju dll la.. tapi dalam banyak2 tulis tuh aku tak tulis 1 perkara penting.. tarikh tunang..... serius aku lupa.. hehhe and sememangnya aku tak tulis pun bila masa aku bertunang hehhe bijak tak .. tarikh penting pun ko lupa.. ermm... 

and nasib baik sebutharga penginapan kat ulu lenggong masih dok elok lagi terselit.. 
aku tulis tangan kecik jer nun diujung kertas.. tarikh tempah 20.03.2009 so kompom2 la aku tunang 21.03.2009... pehh... nasib baik.. (ermm penting ker aku ingat benda2 cam ginih). heheh entah penting kot..bagi aku la.. tapi kalo ditanya bila masa aku bercinta dgn en.suami kompom aku tak ingat.. tapi sejak aku datang KL la kan..2006.. tau tau nak kawin jer.. wah boleh gituh..

no part yang memberi seribu kenangan.. ermm aku siap print peta malaysia siap dengan direction lagi jalan ke rumah aku.. hehhe ke rumah aku ok, bukan jalan rumah orang, rumah sendiri .sebab kalo ditanya aku dari KL ke Kedah aku memang tak tau jalan.. hehhe.. mana tak nyer dalam bas kerja membuta jer.. tau2 dah sampai..jer.. hehhe..

hehe dengan tertulisnya entry kali  nih maka dengan rasminya kompom aku bertunang dengan en.suami pada hehhe 21.03.2009 hari sabtu kot..tu pun setelah abis pic dalam external hard disk aku godek.. eleh... orang dulu2 kawin relek jer tak der nyer nak ingat tarikh bagai.. huhuhu

4 comments:

  1. Replies
    1. hehhe.. orang Baling, jer yank.. hheh

      Delete
  2. bila kemas-kemas jumpa balik la khazanah lama

    ReplyDelete
    Replies
    1. khazanah alam yank.. hhehe... dah boleh masuk muzium dah pun..

      Delete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close