Wednesday, October 30, 2013

5 {stiky post} - Korban Sale..

Assalammualaikum..

post nih post melekat yer.. kepada yang suka hias2 diri boleh terjah page love makeup stuff

Promosi sempena hari raya korban.. Nak promote ckit beberapa item dari love makeup stuff .. harga runtuh .. Sah sehingga 30 oktober 2013 jer yer..

Syarat2

  • Serious  buyer sahaja
  • tempahan boleh melalui akaun facebook di yana jasni/love makeup stuff (like dulu yer)
  • sila buat bayaran  ke salah 1 akaun yang dinyatakan semasa perbincangan
  • dah buat bayaran sila tinggalkan detail
    • nama penuh
    • alamat penghantaran
    • no telefon
    • detail barang 
  • barang hanya akan dipos dalam tempoh 2 hari bekerja setelah full payment diterima. (cuti umum & cuti hujung minggu tidak buat penghantaran..heheh)
  • Semua  barang tidak temasuk kos pengeposan.. semenanjung RM6.00 Sabah/Serawak RM10.00


Promosi sah untuk item yang dinyatakan sahaja..sementara stok masih ada (nak tengok item lain boleh terjah jer page love makeup stuff)



Ap-au pencil eyeliner (black)
(Tahan lama dan menjadi pilihan makeup artis)
RM12.00 RM10.00

Ap-au pencil eyeliner (White)
(Tahan lama dan menjadi pilihan makeup artis)
RM12.00 RM10.00

Mac pencil eyeliner
RM 10.00 RM6.00

Romantik colour 126 colour eyeshadow
RM 50 RM30

Lip Plump
RM18.00 RM10.00

bobbi brown liquid eyeliner
RM15.00 RM 8.00

Efolar Fiber Mascara (Mudah dibersihkan)
RM18.00 RM10.00

Sheshedo Mask
16 pcs RM10.00

5 comments:

  1. dear.. kite nk tny chit chat dengan u la .. cmner yer?.. privacy sikit.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok boleh jer. Call or whatapps 0193170424

      Delete
    2. X pun add yana kat fb. Yana jasni

      Delete
    3. alamak, br bacer.. ampon yer yana.. orait!! :)

      Delete
  2. salam perkenalan...

    jemput visit and follow me back :)
    http://wwweffafarhana.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close