Friday, November 15, 2013

5 Kalau aku g kompom beli nyer..

Assalammualaikum..

Pagi-pagi ujan kan.. ujan rahmat dipagi jumaat.. hhhee sekarang pun masih mendung lagi.. ermmm.. plan awalnya nak pakai baju kurung g kerja tapi tak jadi coz takut kena perli.. hehhe... aku kalau pakai baju kurung g kerja maunya hujan turun.. hehhe tapi kakak2 kat opis nih suka mengusik jer.. dah kebetulan tiap kali  aku pakai baju kurung hujan akan turun..nak buat ganer kan.. hehhe.. so tahan telinga jer lah... huhu..

jumaat rehat panjang ckit so join kakak2 opis g pusanika.. menghabiskan time rehat.. so menggodek lah 4 orang g sana.. bajet tak nak beli apa2 dah. bawak duit pun cukup2 jer utk makan 

dah sampai.. jumpa plak budak2 tu jual donat... cantik kotakknya and again aku x leh tengok benda cantik2..

disebabkan kecomelan donet2 nih, aku terbeli jugak... niat nak bawak balik bg hubby makan.. hehhe niat tu dah baik dah tu... ingat jer kat laki ko yer.. ohohoh harus la kan..Seketul singgit beli 6 ketul 5 hinggit.. and singgah makan nasi arab kat cafe.. huhuh


and jalan2 lagi ada promosi japan produk.. aku kalo pasal japan and korea produk nih, rabun ckit mata.. pantang nampak jer.. macam diorang tahu jer aku nih peminat tegar produk japun and korea kan.. tu tak kira drama2 kat tv lagi tuh..

 hada labu ada jer iklan kat tv tuh.. .. so rembat 1 bb cream.. test pakai toner dia best gila.. tak der bau dan x melekit.. hehe tu yang bertambah2 minat nak beli tuh..tapi duit x bawak..hahah gila kejab sebab murah gila.. RM30.00 untuk bb cream.. 20% and 30% diskaun.. murah2.. harga asal RM55.00 kot dapat beli RM30.00 murah la tu kan.. so last2 beli jugakkk... ermmm piifff.. pinjam duit kakak opis.. see see see.. kalo nak tu kan hegehhh jer cari duit ekk.. ko tengokk ... x der maknanya..ada jer bank sokongan...ermm.. so bawak balik donat 6 ketol and bb cream + free gift toner 3 paket
sekarang tunggu time nak balik jew.. hehhe :)

5 comments:

  1. nmpk donut gebu tu teringt pulak big apple.. bak lah satu yg ade smarties tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah... tu abg big apple.. tapi ni small apple... adik nyer..kkekke.. ambik la yank.. gambar jer.. uhuhuh

      Delete
  2. amboi..meriah donut tu..mehhh antar kat sini ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhe... ok I send u pic jer lah ek.. hheh:p

      Delete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close