Thursday, November 7, 2013

16 1st giveaway by lipstik

Assalammualaikum


ENTRI NI AKAN MELEKAT SEHINGGA 7 NOVEMBER 2013

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kes semalam, sembang2 dengan en.suami. kitaorang nak daftar dengan ssm. Tapi kena la ada 1 nama best yg mudah di ingat and mudah disebut utk g daftar.

So terpikir,  apa kata aku buat GA jer.mintak bantuan rakan2 blogger create 1 nama yang terbaik pasal business emas dan makeup.. hehhe, 

So sapa2 yang free and baik hati and ada idea best utk GA ni boleh lah join.. tiada paksaan yer  Just nak enjoy jer..

p/s- korang boleh create apa2 nama pun x per. aku tak kisah pun.. ini kan suka2 jer..so jangan risau yer...



follow jer syarat² penyertaan ini:

  1. Follow jer lipstik merah yana
  2. Buat entry bertajuk "1st Giveaway by Lipstik Merah"
  3. Copy dan paste banner di atas ke dalam entry dan linkkan semula kesini.
  4. Publish entry anda. 
  5. Tinggalkan link entry anda diruangan komen entry ini beserta nama yang dicadangkan

cth :- link anda (nama cadangan)


dah buat GA mesti la ada hadiah.. so hadiah disediakan oleh pihak kami sendiri untuk seorang pemenang sahaja.
 Senarai Hadiah:

  • 1 x  GCP Silver Bar 10gram bernilai RM 50.00 
  • 100 ml Perfume bernilai RM40.00
  • setiap 1 dari item dari 'korban Sale' promosi bernilai RM100.00

1 x  GCP Silver Bar 10gram bernilai RM 50.00 


setiap 1 dari item dari 'korban Sale' promosi bernilai RM100.00


Pemenang akan dipilih berdasarkan nama cadangan yang paling kreatif,sesuai dengan produk yg dinyatakan dan penganjur menerima sekurang2nya 10 penyertaan. Tarikh tutup 7 November 2013.. jom pakat2 join..

16 comments:

  1. wah, sama lak kita tang invest gold tu yana cume x der lah L nak gi ssm reg.. :)

    ReplyDelete
  2. nnt L join ok.. dok fikir ape yg kretip la sgt kt akal ni..eceh... kretip ke ? *bahu kt tgn, mata ke atas*

    ReplyDelete
  3. salam.....
    sis....kalau ada banyak cadangan name cmne??????hehehe....(tamak nie)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer silakan...yang terbest akan dipilih..

      Delete
    2. cth :- link anda (nama cadangan 1/2/3...)

      Delete
  4. http://emakamamia.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-lipstik-merah.html
    1.Rias de Yana
    2.Yana Beauty
    3.Rias Anggun

    (*_*)

    ReplyDelete
  5. yana, susah jgk yer mikir nama nak gabung bisnes gold + makeup.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehhe.. tau pun..sebab tu ramai x masuk.. kkeke I pun dah buntu u.. hehhe

      Delete
  6. masih on lg kn ga ni.. dok mikir lg :)

    ReplyDelete
  7. http://ctalfakhishah.blogspot.com/2013/11/segmen-1st-giveaway-by-lipstik-merah.html

    * gold is beauty
    * beauty is gold

    ReplyDelete
  8. Nak Duit Poket dgn guna FB tak??
    RM0.15?? sikit kan??
    Klik punya klik.. tak sedar, dalam bank dah ada RM250! hehehe.. Seronok laaaa...
    daftar FREEE!..just promote jerr.... pastu boleh dapat RM 100 satu hari!...
    JOM! ((((CUMA KLIK JE LINK DI BAWAH DAN ANDA AKAN TAHU))):)

    KLIK PERCUMA Di: http://iklansticky.com/hop.php?ref=farahlove91

    ReplyDelete
  9. Nak Duit Poket dgn guna FB tak??
    RM0.15?? sikit kan??
    Klik punya klik.. tak sedar, dalam bank dah ada RM250! hehehe.. Seronok laaaa...
    daftar FREEE!..just promote jerr.... pastu boleh dapat RM 100 satu hari!...
    JOM! ((((CUMA KLIK JE LINK DI BAWAH DAN ANDA AKAN TAHU))):)

    KLIK PERCUMA Di: http://iklansticky.com/hop.php?ref=farahlove91

    ReplyDelete

Terima kasih yer coz sudi komen-komen kat sini, semua komen2 anda sangatlah dihargai.. hehhe :P

Maaf, if yana terlepas pandang komen-komen anda, sesungguhnya daku hanyalah insan biasa.. (hehhe ayat) salam kenalan U all's...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUFFNANG

Close